10 timers tale og 50 GB data for 89 kroner

Nu kan man få et mobilabonnement med 10 timers tale og 50 GB data til 89 kroner. Det er svært at finde et bedre tilbud, hvis dækningen er god.

10 timers tale og 50 GB data for 89 kroner

Nu kan du få et mobilabonnement med 10 timers tale og 50 GB data for 89 kroner om måneden. Det er lige nu det skarpeste tilbud på et mobilabonnement i Danmark – du skal dog være opmærksom på en bestemt ting.

Coronapandemien hiver stille og roligt livslysten ud af folk – lyspunkterne er efterhånden små og vi skal nok leve med COVID-19 og nedlukninger fra tid til anden de kommende år. Heldigvis er der trods alt kommet lidt gang i vaccinerne, men det går trægt. Til gengæld kan man varme sig lidt ved nogle af de tilbud, der kommer på mobilabonnementer.

Mobilabonnement med 50 GB data til 89 kroner

Aktuelt har Oister introduceret det vel nok mest opmuntrende tilbud i lang tid – i hvert fald hvis man er tilfreds med selskabets mobildækning. De har nemlig lige nu et mobilabonnement med 10 timer tale og 50 GB data til 89 kroner.

Det er svært at finde et alternativ, der kan matche det tilbud.

Skal du have et mobilabonnement, der ikke må koste mere end 89 kroner, kan du et enkelt sted få 30 GB data, mens man de fleste steder får mellem 5 og 20 GB data.

Det er altså et ekstraordinært godt tilbud, som Oister har lige nu. Udover den lave pris er der ingen bindingsperiode på abonnementet og det koster ikke noget i oprettelse.

Du kan læse mere om tilbuddet hos Oister her.

Du skal være opmærksom på, om Oisters mobildækning er god nok i det område og postnummer, hvor du skal bruge din mobil mest. Det kan du tjekke ud på telepristjek.dks nye dækningskort. Oister benytter 3’s mobilnet. Du kan se mere på dækningskortet her: Hvor god mobildækning har Oister?

Alternativer

Herunder kan du se nogle af de øvrige bedste tilbud på mobilabonnementer til maksimalt 89 kroner.

#1 Greentel
10 timer og 10 GB data
Pris: 79 kroner

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#2 3
8 timer og 8 GB data
Pris: 79 kroner

Se aktuelle tilbud hos 3

#3 OK Mobil
8 timer og 8 GB data
Pris: 88 kroner

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#4 Hallo DK
10 timer og 30 GB data
Pris: 89 kroner

Ingen aftale om trafik

#5 Greentel
10 timer og 20 GB data
Pris: 79 kroner

Se aktuelle tilbud hos Greentel

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Opdateringer af emnet

Næste artikel om temaet er også interessant. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. Efterfølgende d. 5/3/2021 bragte vi sagen; Hvad koster ekstra mobildata hos teleselskaberne?Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..