Skift til eesy og få gratis gavekort på 500 kroner

TDC’s lavprisselskab eesy lokker med et gratis gavekort på 500 kroner, som du kan bruge på hvad som helst, hvis du skifter til teleselskabet i maj måned.

Skift til eesy og få gratis gavekort på 500 kroner

Overvejer du at skifte nyt teleselskab? Så står teleselskaberne nærmest i kø for at lokke med det ene tilbud efter det andet. TDC’s lavprisselskab er ingen undtagelse.

Ud over at tilbyde halv pris i de første tre måneder for tiden lokker eesy også med en kontant gave i form af et gavekort på 500 kroner, hvis du flytter dit mobilnummer til teleselskabet. Det er dermed ikke muligt at modtage et gavekort, hvis man opretter et nyt nummer. Det er kun muligt at modtage 1 gavekort per husstand fra eesy om året.

Der er tale om et SuperGavekort på 500 kroner fra GoGift, som kan bruges i mere end 150 butikskæder, oplevelser og fysiske produkter fra kendte brands. For at få gavekortet skal du bruge rabatkoden EESY500, når du flytter dit mobilnummer til eesy på teleselskabets hjemmeside.

eesy kørte med samme tilbud i april, og i denne måned er der altså igen mulighed for at få 500 kroner for at skifte til teleselskabet. Kampagnen gælder til og med 31. maj 2022 eller så længe lager haves.

Læs også: eesy hæver priser på flere mobilabonnementer

Hvilke abonnementer kan man få hos eesy?

Det store spørgsmål er så, om eesy har et mobilabonnement, der kan friste. eesy har en meget simpel portefølje af mobilabonnementer, som består af tre forskellige abonnementer:

  • Fri tale og 30 GB data (15 GB i EU)
    Pris per måned: 109 kroner (54 kroner per måned de første tre måneder)
  • Fri tale og 80 GB data (20 GB i EU)
    Pris per måned: 129 kroner (64 kroner per måned de første tre måneder)
  • Fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G
    Pris per måned: 199 kroner (99 kroner per måned de første tre måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy