eesy hæver priser på flere mobilabonnementer

Teleselskabet eesy hæver priser og ændrer indhold i flere af deres mobilabonnementer - samtidig lanceres en ny tilbudskampagne. Få overblik over eesys abonnementer her.

eesy hæver priser på flere mobilabonnementer

eesy, der er et af Danmarks lavprisselskaber på mobiltelefoni, hæver nu priser på deres billigste mobilabonnementer. Samtidig ændres der i indholdet i abonnementerne og der sættes gang i en tilbudskampagne. Her tager vi et kig på ændringerne i eesys abonnementer.

Højere pris hos eesy

Fra i dag er priser på mobilabonnementer hos teleselskabet eesy blevet højere. eesy er ikke det hele selskab, der har hævet priserne. Vi har også set prisstigninger hos andre lavprisselskaber. Den 21. april meldte Oister ud, at eksisterende kunder kunne se frem til prisstigninger og dagen efter var det CBB, der varslede prisstigninger på fire mobilabonnementer. Og nu er turen altså komme til eesy. Nedenfor et overblik over prisstigningerne hos eesy.

  • Fri tale og 30 GB data kostede før 99 kroner per måned, men er nu steget med 10 kroner til 109 kroner.
  • Fri tale og 80 GB data kostede før 119 kroner per måned, men er nu steget med 10 kroner til 129 kroner.
  • Fri tale og fri data er der ikke sket ændringer på. Dette abonnement koster stadig 199 kroner per måned.

Se også: Mobilabonnementer på TDCs netværk

Mere roaming i pakken

Sammen med prisstigningerne kommer dog et lille plaster på såret. Der er nemlig tilføjet ekstra EU-dataroaming til alle eesys abonnementer. Hvor der tidligere var 10, 15 og 20 GB med, er der nu 15, 20 og 25 GB inkluderet.

Nye tilbud på eesys mobilabonnementer

De nye prisstigninger hos eesy kommer sammen med en tilbudskampagne. Og er man ikke bleg for at skifte teleselskab og mobilabonnement en gang i mellem, kunne disse tilbud sagtens friste. eesy giver nemlig halv pris på alle abonnementer i en periode.

Alle tre mobilabonnementer med fri tale og henholdvis 30, 80 og fri data gives der rabat på de første tre måneder. Det betyder, at fri tale og 30 GB koster 54 kroner per måned, fri tale og 80 GB koster 64 kroner per måned og fri tale og data koster 99 kroner per måned.

Tilbuddet løber til den 7. juni. Der er ingen binding på mobilabonnementer og eesy, og man kan derfor opsige det efter de tre måneder, hvis man skulle have den lyst.

Se aktuelle mobilabonnementer hos eesy