Gratis gavekort på 500 kroner med nyt eesy-abonnement

Er du hurtig, kan du lige nu få et gratis gavekort på 500 kroner i forbindelse med oprettelse af nyt mobilabonnement hos Eesy. Se deres abonnementer her.

Gratis gavekort på 500 kroner med nyt eesy-abonnement

Overvejer du lige nu et mobilabonnement, kunne du sandsynligvis blive fristet af dette tilbud. eesy, som er et af Danmarks lavprisselskaber for mobiltelefoni, tilbyder i disse dage et 500 kroner gavekort, når man køber et abonnement hos dem.

Gratis gavekort på 500 kroner

Ja, den er god nok. eesy giver nemlig et 500 kroner gavekort til nye mobilkunder, der i disse dage tilmelder sig. Der er tale om et SuperGavekort, der kan bruges i mere end 150 butikskæder eller til oplevelser og produkter. På deres hjemmeside skriver eesy:

“Flyt dit nummer til os i dag og få et SuperGavekort på 500 kroner. Tilbuddet gælder alle nye kunder, der bestiller et abonnement. Gælder ikke ved oprettelse af et nyt nummer. Du kan maks modtage 1 gavekort pr. husstand fra eesy om året.

Der er altså nogle ting man skal være opmærksom på, hvis man vil gøre brug af dette tilbud. Først og fremmest kræves det, at man flytter et nuværende telefonnummer til dem og man kan som husstand kun modtage ét gavekort. Derudover skal det gøres senest den 30. april, hvor tilbuddet ophører.

Se også: Alle mobilabonnementer på TDCs netværk

Mobilabonnementer hos eesy

eesy tilbyder tre forskellige konkurrencedygtige mobilabonnementer, som kommer helt uden binding. Se de tre abonnementer nedenfor:

  • Fri tale, 30 GB data og 10 GB EU data til 99 kroner per måned.
  • Fri tale, 60 GB data og 15 GB EU data til 119 kroner per måned.
  • Fri tale, fri data og 20 GB EU data til 199 kroner per måned.

Se aktuelle abonnementer hos eesy

Prisstigninger på vej hos eesy

Udover muligheden for det gratis gavekort, er nu et godt tidspunkt at købe mobilabonnement hos eesy. Ligesom vi har set hos prisstigninger hos Oister og CBB, er der prisstigninger på vej til eesy.

Priser på to af deres mobilabonnementer (de to billigste) vil stige i pris den 8. maj, men eesy kan endnu ikke oplyse hvad der vil ske.

Se også: Tips og guides til valg af mobilabonnement