bedste smartwatch

Samsung Galaxy Watch med gratis abonnement på fitness app (værdi 700 kroner)

Samsung Galaxy Watch er et af de bedste smartwatch på markedet og Under Armour er et af de bedste fitness apps på markedet og denne trænings-app følger med ved køb af uret.

Samsung Galaxy Watch er en glimrende smartwatch og fokus i uret er på fitness og træning. Der er mange muligheder for at træne og registrere sine data i uret, både gratis og mod betaling.

 

Gratis abonnement på Under Armour

Der findes flere glimrende trænings-apps, men Samsung har indledt et samarbejde med firmaet Under Armour, der udover at sælge træningstøj og -udstyr også har en glimrende fitness app.

Under Armour kommer i en gratis version med begrænset funktionalitet og ønsker man fuld funktionalitet koster et års abonnement 700 kroner. Det får man altså med i købet, hvis man vælger et Samsung Galaxy Watch. Tilbuddet gælder, hvis man køber Galaxy Watch inden den 31. december 2018.

Under Armour opkøbte for et par år siden den danske trænings-app Endomondo og den får man faktisk også adgang til via Under Armour-appen.

Se også: Priser på smartwatch

 

Kort om Samsung Galaxy Watch

Galaxy Watch kan registrere 39 forskellige træningstyper, herunder løb, svømning, yoga og en bred vifte af styrketræningsøvelser. Brugere kan lægge deres egne styrketræningsprogrammer ind, som kan tilpasses lige fra hverdagsmotionisten til eliteatleten.

Med Spotify kan man få adgang til musik direkte fra uret, også offline spillelister. En af de helt store forbedringer på Galaxy Watch sammenlignet med andre smartwatch af denne art, er batteritiden på hele 4 dage. Apple Watch 4 har batteritid på 18 timer, for eksempel.

Den mest interessante nyhed ved Galaxy Watch er understøttelsen af eSIM, men uret understøttes endnu ikke af de danske teleselskaber.

Se også: Priser på Samsung Galaxy Watch