bedste smartwatch

Samsung Galaxy Watch i butikkerne i morgen – se pris

I morgen den 28. september kommer det nye smartwatch Samsung Galaxy Watch ud i de danske butikker og den er en af de mest interessante smartwatch på markedet lige nu med særlig batteritid på 4 dage og hele 39 træningsscenarier, der kan trackes og måles.

 

Pris på Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch (Bluetooth + 4G) har en vejledende pris på 3.000 kroner for Silver-varianten i 46 mm og 2.800 kroner for farverne Midnight Black og Rose Gold i 42 mm varianten. Uret sælges både hos webshops og hos blandt andet teleselskabet 3.

Du kan sammenligne priser på Samsung Galaxy Watch på pricepusher.dk.

 

Galaxy Watch – en smart træningspartner med lang batteritid

Galaxy Watch kommer med hele 39 forskellige træningstyper, herunder løb, svømning, yoga og en bred vifte af styrketræningsøvelser. Brugere kan lægge deres egne styrketræningsprogrammer ind, som kan tilpasses lige fra hverdagsmotionisten til eliteatleten.

Derudover er der mange skræddersyede trænings-apps lige fra Under Armor – Endomondo, Myfitnesspal, UA Record til MapMyRun. Med Spotify kan man få adgang til musik direkte fra uret, også offline spillelister.

En af de helt store forbedringer på Galaxy Watch sammenlignet med andre smartwatch af denne art, er batteritiden på hele 4 dage. Apple Watch 4 har batteritid på 18 timer, for eksempel.

Se også: Smartwatch med klassisk urdesign

 

Assistent på håndleddet

Om morgenen vågner uret samtidig med brugeren og som det første øjekast fortæller uret dig, hvordan vejret bliver i dag og om planlagte begivenheder og påmindelser i løbet af dagen. Når dagen er omme, vises en opsummering af dagens aktiviteter. Man kan selv vælge, hvilke opdateringer uret skal vise.

I modsætning til tidligere Gear-modeller har Galaxy Watch to forskellige størrelser; Midnight Black og Rose Gold i størrelse 42 mm samt Silver i 46 mm. Begge ure kan tilpasses ved at vælge urskive og rem.

Se også: Guide til de bedste smartwatch

 

eSIM – nyheden der ikke er tilgængelig i Danmark endnu

En af de største nyheder med Galaxy Watch er muligheden for eSIM, som i princippet gør uret til det mest uafhængige til dato. Dog er der lige nu ingen af de danske teleselskaber, der understøtter eSIM på Galaxy Watch, så det får man desværre ikke så meget glæde af lige nu.

Jimmy Voss, Head of Sales for IM for Samsung Danmark, siger dog, at de er i gang med at tage det næste skridt i eSIM-udviklingen gennem et bredt samarbejde med danske operatører. Der er dog ingen dato på, hvornår det sker.

Se også: Prissammenligninger på Samsung mobiler