Samsung Galaxy S22 – rygter om pris og specifikationer

Den 9. februar løfter Samsung sløret for Galaxy S22-serien. Vi tager et kig på rygter om pris og specifikationer på Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra.

Vi nærmer os dagen, hvor Samsung løfter sløret for en af årets mest ventede smartphone-serier. Vi taler selvfølgelig om Samsung Galaxy 22-flagskibstelefonerne, der bliver præsenteret den 9. februar. I denne artikel tager vi et nærmere kig på rygter om pris, specifikationer og andre rygter om Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra.

Design og specifikationer på Galaxy S22

Udover at Galaxy S22-serien får bedre skærm og hurtigere ydelse, hvad kan vi så forvente os af dem? Som tidligere forventes der tre telefoner: Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra.

Førstnævnte skulle i år blive endnu mere kompakt og byde på en 6 tommer skærm. Topmodellen Galaxy S22 Ultra skulle få en kæmpe 6,8 tommer skærm, hvor S22+ lander midt i mellem på 6,5 tommer.

Når det kommer til designet vil der ikke være de store overraskelser at finde på Galaxy S22 og S22+. Derimod vil topmodellen Galaxy S22 Ultra muligvis arve en hel del fra Samsungs Note-serie, som angiveligt er skrinlagt. Derfor skulle Galaxy S22 Ultra få et mere kantet design, en integreret S Pen-stylus og funktioner fra Note-serien.

Galaxy S22-serien i to udgaver: En med nyeste Snapdragon Gen 1 fra Qualcomm og en med Samsungs egen Exynos 2200. Her i Danmark og Norden er det Exynos 2200-udgaven, der vil blive officielt tilgængelig. Og det er i år et spændende chipset, der udover generelle ydelsesforbedringer skulle byde på revolutionerende grafikydelsesforbedringer – muliggjort med em AMD Ryzen-grafikchip.

Endelig skulle Samsung også være klar med hurtigere opladning, som forventes at komme op opå 45W.

Se også: De bedste telefoner fra Samsung

Selvfølgelig med bedre kamera

Nyester rygter fortæller, at topmodellen Galaxy S22 Ultra kommer med et firedobbelt kamera på bagsiden, hvor der gøres brug af en helt ny kamerasensor. Heri vil man finde et 108-megapixel hovedkamera, et 12-megapixel ultravidvinkelkamera, et 10-megapixel telefotokamera med 10x optisk zoom og en 10 megapixel telefotokamera med 3x optisk zoom.

S22 og S22+ får også nyt kamera, hvor hovedkameraet er en ny 50 megapixel sensor fra Samsung selv. Her vil også være et ægte telefotokamera med 3x optisk zoom samt et ultravidvinkel kamera.

Se også: De bedste kameratelefoner

Pris på Samsung Galaxy S22?

Hvad kommer Samsung Galaxy S22 til at koste? Når det kommer til prisen, forventes vi at Samsung vil matche priserne fra sidste års Galaxy S21-serie. Her så vi nemlig Samsung sætte priserne ned i forhold til S20-serien. Derfor forventer vi pris på Galaxy S22 fra 6.599 kroner, Galaxy S22+ en pris fra 8.199 kroner og topmodellen Galaxy S22 Ultra en pris fra 9.799 kroner.

Der går dog også nogle rygter om, at Samsung vil øge prisen med 100 dollars per model, hvilket vil betyde en prisstigning på cirka 667 kroner. Dermed vil en Samsung Galaxy S22 Ultra ende med at koste 10.466 kroner – og det ville matche topmodellen fra 2020, Galaxy S20 Ultra, som kostede vejledende 10.499 kroner. Vi håber ikke dette er sandt, men det er samtidig heller ikke umuligt.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på Samsung-telefoner

Billige elbiler, hjemmekontor og andet…

Denne artikel er baseret på denne uges Fokus-videoindslag på Youtube, hvor vi også snakker om Danmarks billigste elbiler, fremtidens kontorløsninger og meget mere. Find Teknofil på Youtube her.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde de nye OnePlus Buds Z2 in-ear hovedtelefoner.

Emnets videre forløb

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 28/9/2021 gik vi videre med en artikel med temaet Samsung Galaxy Watch Active 2 har laveste pris nogensinde – Det videre forløb i sagen finder du her. Du kan læse absolut seneste nyt her.