Samsung Galaxy Watch Active 2 har laveste pris nogensinde

Samsung Galaxy Watch Active 2 er et godt smartwatch, og der er netop nu meget at spare på det. Samsung Galaxy Watch Active 2 har nu laveste pris nogensinde.

Samsung Galaxy Watch Active 2 har laveste pris nogensinde

Kunne du godt tænke dig et godt smartwatch, men har ikke lyst til at betale alt for meget for det? Så er Samsungs Galaxy Watch Active 2 et godt valg, som netop nu er på tilbud. Faktisk er Samsung Galaxy Watch Active 2 faldet så meget i pris, at det lige nu er på sit billigste nogensinde.

Samsung Galaxy Watch Active 2 landede på markedet i 2019, men er stadig et af de bedre smartwatches. Ligesom de helt nye Samsung Galaxy Watch 4 benytter det ikke Googles Wear OS 3, men Samsungs eget Tizen OS. Det er dog ikke noget man skal være bange for, og man får til gengæld længere batteritid. Uret der netop nu er på tilbud er Galaxy Watch Active 2 i 40 mm med Bluetooth og Wi-Fi. Versionen i 40 mm passer perfekt til et mindre håndled eller til dig, som bare gerne vil have et mindre smartwatch.

Se også: Test af smartwatches

Billigste pris på Galaxy Watch Active 2

Da Samsung Galaxy Watch Active 2 blev lanceret var den vejledende pris 3.599 kroner for 40 mm udgaven. Prisen er i mellemtiden faldet med næsten 2.500 kroner, så Galaxy Watch Active 2 nu nærmer sig kun 1.000 kroner. Og til den pris er Samsung Galaxy Watch Active 2 et virkelig godt køb.

Herunder kan du se de aktuelle billigste priser på Samsung Galaxy Watch Active 2 i 40 millimeter.

Se også: Find billige priser på smartwatches

De bedste priser på Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Bluetooth Aluminium

Opdateret 24/5 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Dataworld
Mindstepris
1.724,-
1.724,-
Power
Mindstepris
1.899,-
1.899,-
Føtex
Mindstepris
1.999,-
1.999,-

Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Bluetooth Aluminium udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 3.944,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Bluetooth Aluminium

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »

Redaktionen har mere til historien

Temaet fortsætter med at være relevant. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 16/8/2021 kørte vi en sag med fokus på Test af Samsung Galaxy Watch 4 – Imponerer og skuffer – Artiklen kan du læse her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.