Så billigt er et mobilabonnement med fri tale

En øget konkurrence har fået mobilabonnementer med fri tale til at falde i pris. Se her hvor billigt et mobilabonnement med fri tale i dag er.

Så billigt er et mobilabonnement med fri tale

Det seneste års tid har danskerne talt mere i telefon, hvilket har medført en stor konkurrence blandt teleselskaberne og dermed en lavere pris til mobilkunderne. Se her hvor billigt et mobilabonnement med fri tale i dag er.

Vi skal ikke meget mere end et år tilbage, før brugen af mobiltelefonen til at tale i var dalende. Men med en verdensomspændende pandemi ændrede dette sig i løbet af 2020, hvor flere og flere greb knoglen og ringede til venner, familie og ikke mindst fra hjemmekontoret. Faktisk satte tale i mobiltelefoner i 2020 rekord. De mobile taleminutter steg med lidt under 1,2 milliarder minutter i 1. halvår 2020. Det svarede til en stigning på 15,2 procent fra første halvår 2019. Det er den største årlige stigning, der er registreret siden mobiltelefoni blev introduceret i Danmark. Dette var ikke kun overraskende for forbrugere, men også for teleselskaberne, som hurtigt satte gang i produktionen af nye mobilabonnementer, som skulle tilbyde danskerne billigere fri tale.

Og det må man sige, at vi har fået. Konkurrence blandt teleselskaberne har det med at komme os forbrugere til gode. Flere lavprisselskaber tilbyder nu billige mobilabonnementer, hvor der er mest fokus på masser af taletid. Og for mange kan det være en stor fordel med fri tale. For andre kan de næsten ikke betale sig ikke at have det, da mobilabonnementerne er så billige. Fri tale giver en ro og frihed, så man ikke behøver tænke over forbruget.

Herunder kan du se, hvor billigt et mobilabonnement med fri tale i dag er. Når man taler i mobiltelefon meget, så er det vigtigt at tænke over mobildækningen, og derfor er der mobilabonnementer på alle danmarks mobilnet i oversigten.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Så billigt fri tale i et mobilabonnement i 2021

#1

DukaTale
Indeholder fri tale og sms/mms og 10 GB data
Netværk: Telia/Telenor
Pris: 49,50 kroner om måneden. Et tilbud der løber til 31. maj. Herefter er prisen 99 kroner. Uden binding.

Se aktuelle tilbud hos DukaTale

#2

Oister
Fri tale og sms/mms og 8 GB data
Netværk: 3
Pris: 79 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#3

CBB Mobil
Fri tale og sms/mms og 6 GB data
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 79 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#4

Eesy
Fri tale og sms/mms og 15 GB data
Netværk: TDC
Pris: 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#5

3
Fri tale og sms/mms og 24 GB data
Netværk: 3
Pris: 100 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos 3

Vær opmærksom på mængden af data

Denne guide med billigt mobilabonnement med fri tale er fra februar 2021. Selvom vi taler mere i telefon, så bruger vi stadig mere og mere data. Vælger du et af de billigste abonnementer med fri tale, så husk at være opmærksom på mængden af inkluderet data. Tjek dit nuværende forbrug af data, så du ikke ender med at løb tør halvvejs gennem måneden. Det billigste mobilabonnement med fri tale er fra DukaTale og koster 49,50 kroner. Det er på TT-netværket og der er dog tale om et tidsbegrænset tilbud, som løber til udgangen af maj. Til gengæld har Duka ingen binding, så man kan skifte inden prisen stiger til 99 kroner igen. På 3s netværk er Oister billigst med fri tale til 79 kroner og på TDCs netværk er Eesy billigst med fri tale til 99 kroner.

Se også: Guides og sparetips til mobilabonnementer

Seneste nyt om Mobilabonnement

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 15/2/2021 bragte vi nyt i sagen med artiklen om Det bedste mobilabonnement til unge og studerende – Følg det videre forløb her. Se de seneste nyhede om temaet her.