Mobilselskabernes mobildækning & netværk i din by

Vi har spurgt 2000 danskere om deres tilfredshed med teleselskabernes mobildækning. Undersøgelsen viser at mange byer er store mobilhuller – Deltag i undersøgelsen og tjek dækningen i din by

Mobilselskabernes mobildækning & netværk i din by

Kvaliteten på teleselskabernes mobildækning, netværk og mobilt internet (mobilt bredbånd) er hullet som et dørslag. Der kan være enorme forskelle i bydele, byer og kommuner. Det viser vores ”Undersøgelse af mobilselskabernes mobildækning og kundetilfredshed”, hvor 2000 danskere har deltaget.

Ud af landets 1288 postnumre er der store mobilhuller i 98 bydele, byer & kommuner. Hertil opleves mobildækningen som problemfyldt i yderligere 203 postnumre. Der er således betydelig utilfredshed med mobildækningen i 23 procent af de danske bydele, byer og kommuner.

Se dækningskort over teleselskabernes mobildækning

Teleselskaberne påstår at dække 98 procent af Danmark, men borgere i mange byer landet over oplever dårlig mobildækning og langsomt internet på mobilen. ”Danskernes faktiske oplevelser af teleselskabernes mobildækning og netværk er mere troværdige end teleselskabernes egne dækningskort”, siger Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker for TelePrisTjek.dk.

Deltag i vores undersøgelse – Hvor tilfreds er du med dit mobilselskabs mobildækning?
Tager kun 30 sekunder at svare på fire spørgsmål.

Dækningskort baseret på 2000 brugeroplevelser viser dækningen i byer

Når teleselskaberne måler mobildækning og signalstyrke til mobilt bredbånd, støtter de sig til punktmålinger foretaget af Teknologisk Institut eller Rambøll. Punktmålinger foretaget på villaveje, parkeringspladser i større boligkvarterer og vejkryds, siger imidlertid intet om, hvordan danskerne rent faktisk oplever mobildækningen, internettet på mobilen og mobilt bredbånd i deres hjem.

At spørge danskerne hvordan de rent faktisk oplever samtalekvalitet, internettet på mobilen og mobilt bredbånd, mener vi her på TelePrisTjek, giver et langt mere troværdigt dækningskort over teleselskabernes dækning og signalstyrke i danske byer, kommuner og regioner.

”Danskerne sidder inden døre bag vægge af mursten og beton, glas og isolering, når de bruger mobilen eller deres mobile bredbåndsforbindelse. De går jo ikke ud på vejen for at tale eller spille online. At spørge danskerne hvordan de rent faktisk oplever mobildækningen, internettet på mobilen og mobilt bredbånd, er derfor den absolut bedste måde at vise dækningskort over hvilke netværk der er bedst hvor man bor”, Nicolas Fredriksen, stifter af TelePrisTjek.dk.

Mobilhul? Indtast dit postnummer og find bedste dækning i din by

I 1864 var Danmark et kæmpe mobilhul. Fair nok. Den gang var vi også fuldstændig ligeglade med mobilhuller, men tiderne skifter og teknologien skyder fart som en kanonkugle. Og i dag er mobilteknologien stukket helt af, men der råder desværre stadig 1864 lignende tilstande i rigtig mange bydele, byer og kommuner i dette lille, skønne, flade land.

Det er urovækkende at et højteknologisk land som Danmark, har så mange mobilhuller hvor samtalekvalitet på mobilen og internethastigheder via mobilt bredbånd opleves stærkt utilfredsstillende. Særligt i disse Corona-tider hvor hjemmekontoret er blevet så afgørende for de danske arbejdspladser.

Tjek mobildækningen i dit postnummer

Corona skaber hjemmekontorer uden mobildækning & internet

Du er tvunget til at arbejde hjemmefra og etablere et hjemmekontor pga. Corona-pandemien. Du gør som virksomhedsledelsen anmoder dig om og i tillæg følger du loyalt Mettes råd, og udviser stort samfundssind.

Problemet er bare at rigtig mange hjemmekontorer ikke fungerer. Teleselskabernes manglende mobildækning, internet på mobilen og internet via mobilt bredbånd, bevirker at rigtig mange danskere forsøger at arbejde hjemmefra hvor der ingen reel mobildækning er.

At arbejde hjemmefra i provisoriske hjemmekontorer er ikke kun et Corona-fænomen. Corona er blot den udløsende faktor der utvivlsomt vil booste brugen af hjemmekontorer fremover. Det er derfor på høje tid at der sikres reel mobildækning i hele landet.

Seneste nyt & guides til teleselskabernes mobildækning & netværk