Mobilabonnementer med mobildata og tale til hjemmekontor

Med et kontor i hjemmet får man ganske naturligt et større forbrug af telefonen. Har er anbefalede mobilabonnementer med mobildata og taletid nok til et hjemmekontor.

Mobilabonnementer med mobildata og tale til hjemmekontor

Mange danskere arbejder i denne tid hjemmefra, hvor den private telefon bruges oftere til arbejdsrelaterede opgaver, hvilket medfører et større forbrug af både mobildata og taletid. Står du og mangler mere indhold i dit mobilabonnement, så er her mobilabonnementer med rigeligt at mobildata og taletid – perfekt til hjemmekontor.

Når vi arbejder hjemme, så er det ganske naturligt at vores private telefoner bliver brugt mere end normalt. Ud over at blive brugt til private ting, så kommer der oftere arbejdsrelaterede ting ind over, som dit mobilabonnement skal kunne håndtere. Det kan være opkald, videomøder og endda større brug af en funktioner som hotspot (også kaldet internetdeling). Med flere i hjemmet, så oplever mange nemlig det større pres på bredbåndet, hvilket gør det fristende at benytte mobiltelefonen som hotspot. Alle disse ting betyder et større forbrug af både mobildata og taletid. Derfor kan det sagtens være relevant, at du skifter til et mobilabonnement, som tilbyder mere af dette.

Herunder har vi fundet frem til en række gode mobilabonnementer, som til en fornuftig pris tilbyder masser af taletid og mobildata. Enkelte endda med så meget mobildata, at mobiltelefonen kan fungere som et fast hotspot, så du altid er sikret en hurtig internetforbindelse til arbejdsopgaverne. Og her kan det meget vel være en god ide, at springe på 5G-netværket. 5G vil give dig en højere hastighed samt en bedre sikkerhed. Derfor har vi inkluderet 5G-mobilabonnementer herunder – kig under feltet “netværk” efter dette.

Se også: Sammenlign indhold i mobilabonnementer

Mobilabonnementer til hjemmekontor

#1

CBB Mobil
Indeholder fri tale og fri data
Netværk: Telenor/Telia
Bindindsperiode: Ingen binding
Pris: 89 kroner om måneden. Halv pris indtil 30/4, hvor prisen derefter er 179 kroner.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#2

dukaTale
Indeholder fri tale og 50 GB data
Netværk: Telia/Telenor
Bindindsperiode: Ingen binding
Pris: 149 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#3

Oister
Indeholder 20 timers tale og 40 GB data
Netværk: 3
Bindindsperiode: Ingen binding
Pris: 89 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4

Eesy
Indeholder fri tale og 40 GB data
Netværk: TDC
Bindindsperiode: Ingen binding
Pris: 119 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#5

Telmore
Indeholder 20 timrs tale og 60 GB data
Netværk: TDC 5G
Bindindsperiode: Ingen binding
Pris: 149 kroner om måneden. 5G koster 29 kroner ekstra per måned.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#6

Yousee
Indeholder fri tale og 30 GB data (samt Yousee Musik)
Netværk: TDC 5G
Bindindsperiode: Ingen binding
Pris: 199 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Yousee

#7

Telenor
Indeholder fri tale og fri data
Netværk: Telenor/Telia
Bindindsperiode: Ingen binding
Pris: 249 kroner om måneden

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

Husk at tjekke mobilnettets dækning

Denne guide om mobilabonnementer med mobildata og tale til hjemmekontor er fra februar 2021. Det er selvfølgelig vigtigt med nok taletid og mobildata, men det bliver aldrig en optimal oplevelse uden ordentlig mobildækning. Husk derfor altid at tjekke dækningen, inden du skifter til et andet teleselskab. Abonnementerne fra CBB, Duka, Oister, Eesy, Telmore, Yousee og Telenor herover benytter forskellige mobilnetværk. Er du i tvivl om dækningen i dit lokalområde, så kan du altid kigge på teleselskabernes dækningskort, spørge naboen og kigge nærmere på vores undersøgelse om mobildækning.

Deltag selv i undersøgelsen om mobildækning her:

Fortællingen fortsætter

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 10/2/2021 kørte vi nyheden; Fristende tilbud på gode mobilabonnementer – Klik her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..