Mobilabonnementer under 100 kroner med bedste dækning

Der findes masser af billige mobilabonnementer, men uden god dækning er de ikke meget værd. Her er mobilabonnementer under 100 kroner med den bedste dækning.

Mobilabonnementer under 100 kroner med bedste dækning

Man får i dag virkeligt meget mobilabonnement under 100 kroner. Men selvom et mobilabonnement bugner af taletid og mobildata, så giver det ikke meget mening, hvis en dårlig mobildækning ødelægger forbindelsen. Derfor kigger vi i denne guide nærmere på gode mobilabonnementer under 100 kroner, som har den bedste dækning.

En god mobildækning er essentiel, hvis du skal kunne opnå en tilfredsstillende oplevelse med opkald og datahastighed på din mobiltelefon. Desværre er det noget mange glemmer, når de ser fristende tilbud fra et andet teleselskab. Og vi forstår det faktisk godt, for kigger man på teleselskabernes dækningskort, så dækker de alle mere end 90 procent af Danmark. Så er der vel ingen grund til bekymring, eller hvad? Det kan der sagtens være.

Signaler fra teleselskabernes mange antenner bliver nemlig forringet, når det skal arbejde sig gennem forhindringer på dets vej. Bygninger, træer, bakker og mange flere ting spiller ind på kvaliteten af signalet. Så selvom der vises god dækning på dækningskortet, så der lokalt være problemer.

Brugernes oplevelse af mobilnettet

Når vi derfor guider til mobilabonnementer med den bedst dækning, så kommer disse bedømmelser fra Hr. og Fru Danmark. I vores løbende undersøgelse af mobilnet i Danmark har flere tusinde allerede deltaget, hvor de fortæller os om deres oplevelse med deres nuværende teleselskab og mobildækningen.

Dermed får vi en bedre oplevelse af, hvordan mobildækningen er i lokalområdet, hvorved du kan finde et mobilabonnement med den bedste dækning. Undersøgelsen er ikke videnskabelig, men resultatet giver alligevel en god indikation af teleselskabernes kundetilfredshed.

Se også: Har du dårlig mobildækning, så skift teleselskab

Mobilabonnementer under 100 kroner med bedste dækning

Man kan sagtens finde gode mobilabonnementer under 100 kroner, men det er samtidig et prislag, hvor man får utroligt meget for pengene. Og så er prisen for de fleste spiselig. Herunder kan du se hvilke mobilabonnementer til under 100 kroner, som kommer med den bedste dækning, så du let kan få udnyttet al data og taletid i det.

#1

DukaTale
Indeholder fri tale og sms/mms og 10 GB data
Netværk: Telia/Telenor
Pris: 99 kroner per måned. 49,50 kroner om måneden i et tilbud der løber til 31. maj.

Se aktuelle tilbud hos DukaTale

#2

GreenTel
Indeholder 10 timers tale og sms/mms og 30 GB data
Netværk: Telia/Telenor
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos GreenTel

#3

CBB Mobil
10 timers tale og sms/mms og 40 GB data
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#4

Call Me
Indeholder 10 timers tale og sms/mms og 50 GB data
Netværk: Telia/Telenor
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Call Me

#5

OK Mobil
Fri tale og sms/mms og 25 GB data
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

Mobilabonnementer under 100 kroner med bedste dækning, februar

Guiden med mobilabonnementer under 100 kroner med bedste dækning er fra februar 2021. Alle ovenstående teleselskaber har et mobilnetværk med en tilfredshedsgrad på over 7 ud af 10. Det er god viden, hvis du planlægger et nyt mobilabonnement. Husk at du også let kan tjekke hvordan dækningen opleves i dit postnummer:

Skulle du på trods af ovenstående opleve en dårlig dækning, så husk at der ved køb på nettet altid er to ugers fortrydelsesret.

Se også: Guides og dækning i mobilabonnementer

Fortællingen går videre

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. Steen Jørgensen gik videre med historien. 22/2/2021 publicerede redaktionen nyheden; Danmarks billigste mobilabonnementer med 5G – Du kan læse det videre forløb her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.