Danmarks billigste mobilabonnementer med 5G

Der er efterhånden flere 5G-ready mobilabonnementer at finde hos danske teleselskaber. Her kan du se Danmarks billigste mobilabonnementer med 5G.

Danmarks billigste mobilabonnementer med 5G

Der findes et utal af mobilabonnementer, som danskerne kaster sig over. Men når det kommer til mobilabonnementer med 5G, så snævnes feltet betydeligt ind. Her kan du se hvilke af Danmarks teleselskaber der tilbyder 5G, hvor de dækker med det og deres billigste mobilabonnementer.

Alle Danmarks store mobilnetværk har gang i udrulningen af 5G-mobilnetværk. På TDCs 5G-netværk finder vi udbyderne Yousee og Telmore, på 3s netværk er det Oister og 3 selv, på TT-netværket (Telia og Telenor) er det Call Me, CBB samt Telia og Telenor. Der er dog stor forskel på, hvor langt disse teleselskaber er i udrulningen.

Læs også: Så billig kan du få en 5G-telefon i dag

5G-mobildækningen i Danmark

Som det ser ud lige nu, så er TDC i front med dækningen af 5G i Danmark. Lige nu dækker de op til 90 procent af landet, de to andre mobilnet dækker områder i udvalgte byer. Lige nu tilbyder TT-netværket 5G-dækning i København og Aalborg, som udvides med Aarhus og Odense inden for den nærmeste fremtid. Telia og Telenor forventer at have et landsdækkende 5G-net sidst i 2021 eller i starten af 2022. Teleselskabet 3 har åbnet for 5G på udvalgte master i København og Roskilde. 3 forventer at være landsdækkende med 5G i sommeren 2022.

Som du kan læse herover, så er der stor forskel på dækningen af 5G. Du kan derfor ikke gå ud fra, at køber du 5G-Ready mobilabonnement, så vil du have 5G. Tjek derfor mobildækningen for 5G hvor du bor og hvor du primært bruger din mobiltelefon. Er der ikke 5G, så giver det heller ikke mening at betale for det. Udover at have 5G-dækning, så skal du også have en mobiltelefon der understøtter det.

Allerede nu kan man få 5G forvente en højere hastighed på mobilnettet, som med fordel kan benyttes på mobiltelefon og mobilt bredbånd. Den 11. marts går den store 5G-frekvensauktion i gang, som dermed åbner op forendnu højere hastigheder om lavere forsinkelser.

De billigste mobilabonnementer med 5G

Der opleves en stor forskel i prisen på mobilabonnementer med 5G – og det giver faktisk ganske god mening. TDC, som er tæt på at være landsdækkende, kan tillade sig at tage en højere pris for 5G, mens de andre selskaber med en begrænset dækning ikke kan. Derfor tilbyder de det uden en merpris, hvor 3 og Oister har gjort det tilgængeligt i alle abonnementer og de andre kun tilbyder det i dyrere og større abonnementer. Her er et overblik over Danmarks billigste priser på mobilabonnementer med 5G:

#1

Oister
2 timers tale og sms/mms og 2 GB data
Netværk: 3
Pris: 49 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#2

Oister
Fri tale og sms/mms og 8 GB data
Netværk: 3
Pris: 79 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#3

3
Fri tale og sms/mms og 8 GB data
Netværk: 3
Pris: 80 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos 3

#4

Telmore
Fri tale og sms/mms og 40 GB data
Netværk: TDC
Pris: 178 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#5

CBB Mobil
Fri tale og sms/mms og fri data
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 179 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#6

Call Me
Indeholder fri tale og sms/mms og fri data
Netværk: Telia/Telenor
Pris: 179 kroner om måneden.

Se abonnementer hos Call Me

#7

Telia
Indeholder fri tale og sms/mms og 50 GB data
Netværk: Telia/Telenor
Pris: 199 kroner om måneden.

Se abonnementer hos Telia

#8

Yousee
Fri tale og sms/mms og 30 GB data
Netværk: TDC
Pris: 199 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Yousee

#9

Telenor
Fri tale og sms/mms og 40 GB data
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 200 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Danmarks billigste mobilabonnementer med 5G, februar 2021

Guiden til Danmarks billigste mobilabonnementer med 5G er fra februar 2021. Der er ingen tvivl om, at 5G-mobilabonnementer lige nu er billigst hos Oister og 3. Alle deres abonnementer tilbydes med 5G, hvorfor vi kun har de tre billigste med. Her skal man dog huske på, at 5G-dækning kun er at finde i områder af København og Roskilde. Skal man have en bedre 5G-dækning, så skal man på TDCs netværk, hvor mobilabonnementerne starter fra 178 kroner om måneden fra Telmore.

Se også: Guides og tips til mobilabonnementer

Flere nyheder om temaet

Temaet er stadig aktuelt. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. Efterfølgende d. 18/2/2021 bragte vi sagen; Så billigt er et mobilabonnement med fri tale – Den kan læses her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..