Mobilabonnementer med ekstra data hele sommeren

Danskerne bruger meget mere data om sommeren. Er du en af dem, så er her mobilabonnementer, som har ekstra data hele sommeren.

Mobilabonnementer med ekstra data hele sommeren

Generelt bruger danskerne meget mobildata, men når sommerferien er skudt i gang, så skyder også dataforbruget i vejret. Er du en af dem, der har brug for ekstra meget data til sommeren, enten til brug i Danmark eller udlandet, så er disse mobilabonnementer noget for dig. Her er teleselskaber med mobilabonnementer, som hele sommeren giver ekstra data.

Dataforbruget stiger år efter år, og efter sidste sommer kunne flere danske teleselskaber rapportere, at der var blevet brugt over 40 procent mere end normalt. Det sker der en voldsom stigning i dataforbruget, når Danmark tager på sommerferie. Der bliver streamet mere musik, podcasts, lydbøger og ikke mindst film og tv-serier, hvilket for dataforbruget til at eksplodere. Forventer du at bruge mere data henover sommeren, så kan det være en god idé at skifte mobilabonnement, inden du løber tør for data. Løber du først tør for data, så kan det hurtigt blive dyrt at tilkøbe mere data. I stedet for at tilkøbe mere data, så er det ofte langt billigere at finde et nyt mobilabonnement.

Se også: Find billigste mobilabonnementer

Mobilabonnementer med mere data hele sommeren

#1 CBB

CBB giver dobbelt op på mobildata på alle deres mobilabonnementer indtil 1. september.

Se aktuelle tilbud fra CBB

#2 Teleselsabet 3

Går turen til udlandet, så giver tre nu endnu mere roamingdata med i deres abonnementer. 3 gør det simpelt og gør hele mobilabonnements data tilgængeligt til roaming. Det betyder at har du et mobilabonnement med 30 GB data, så kan alle 30 GB bruges til roaming. Det gælder til roaming i EU og resten af året.

Se aktuelle tilbud hos 3

#3 Eesy

Eesy giver dobbelt data med i deres billigste mobilabonnement, hvor man i stedet for 15 GB får 30 GB til 99 kroner. Tilbuddet gælder hvis man bestiller inden 1. august.

Se det aktuelle tilbud hos Eesy.

#4 Ok Mobil

Hos OK Mobil kan man få dobbelt op på data på udvalgte mobilabonnementer. Her er det 12 GB data til 79 kroner og 110 GB data til 119 kroner per måned. Dobbelt data gælder frem til 31. august.

Se det aktuelle tilbud hos OK Mobil

#5 Call Me

Call Me giver dobbelt så meget data med i alle deres mobilabonnementer. Fx 60 GB til 99 kroner. Tilbuddet gælder frem til 9. september.

Se mobilabonnementer hos Call Me

Husk at tjekke tale tid og dækning

Inden du kaster sig over overstående mobilabonnementer, hvor man får ekstra data med, så husk at tjekke både om abonnementet og teleselskabet lever op til dine krav. Er der nok tale tid med, er der EU-data nok og hvad med eSIM? Du skal også huske, at der gerne skal være god mobildækning. Du kan altid se kundernes oplevelse med mobildækningen her.

Se også: Tips og sparetricks til mobilabonnementer

Fortsættelsen i sagen

Fortællingen slutter ikke her. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. d. 29/6/2021 dykkede vi igen ned i emnet med sagen Mobilabonnementer med meget data og bedst dækning – Artiklen kan læses her. Tjek også seneste nyt om temaet her..