Mobilabonnementer med meget data og bedst dækning

Man får mest muligt ud et mobilabonnement med meget data, hvis dækninger god. Her er mobilabonnementer med masser af data og bedste dækning.

Mobilabonnementer med meget data og bedst dækning

Der findes masser af mobilabonnementer med masser af data til gode priser. Men skal man have størst glæde ved al den mobildata, så skal man også have en god mobildækning, for bedre dækning giver højere hastighed på nettet. Her guider vi til, hvordan man kan kombinere de to ting bedst – og til den billigste pris selvfølgelig. Vi finder her mobilabonnementer med meget data, og viser dig hvordan du får bedst dækning.

Der er stor konkurrence blandt de danske teleselskaber, som hele tiden holder øje med hinandens træk, og forsøger at lokke nye kunder til med endnu mere indhold i abonnementerne. Og det kommer altså i stor grad mobilkunderne til gode. En af de metoder der oftest benyttes er mængden af mobildata. Der bliver nemlig brugt usandsynligt meget mobildata i Danmark, som endda forventes at eksklodere henover sommerferie. Men inden man kaster sig over de mange tilbud, så skal man lige overveje det et øjeblik. Skifter man til et andet selskab og abonnement, så kan man pludselig stå med en ringe mobildækning, hvor man som regel bruger telefonen. Og det er hverken godt for telefonsamtaler eller hastigheden på mobildata.

Derfor har vi herunder fundet fem mobilabonnementer, hvor der er meget data for pengene, på forskellige danske telenetværk. Under abonnementer guider vi til, hvor du vil opnå den bedste mobildæning, hvor du bor.

Se også: Find det bedste mobilabonnement til dit behov

Mobilabonnementer med meget data

#1 Oister

Fri tale og 100 GB data
Netværk: 3
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle abonnementer hos Oister

#2 CBB

Fri tale og 55 GB data (110 GB indtil 31. august)
Netværk: TT-netværket
Pris: 119 kroner per måned

Se aktuelle abonnementer hos CBB

#3 Eesy

Fri tale og 55 GB data
Netværk: TDC
Pris: 119 kroner per måned

Se aktuelle abonnementer hos Eesy

#4 Hallo.dk

20 timers tale og 40 GB data
Netværk: TDC
Pris: 89 kroner per måned

Se aktuelle abonnementer hos Hallo.dk

#5 Greentel

Fri tale og 40 GB data
Netværk: TT-netværket
Pris: 119 kroner per måned

Se aktuelle abonnementer hos Greentel

Husk også den gode mobildækning – sådan får du den

Herover er der fem gode mobilabonnementer med masser af data på forskellige mobilnet – nu mangler vi bare at finde ud af, hvor man får den bedste dækning. TDC, 3 og Telia/Telenor dækker allerede landet ganske godt, men man vil hos alle selskaber kunne opleve områder, hvor der er ringe eller dårlig mobildækning. Og en med dårlig dækning, så får man altså en langsom hastighed på mobildata. Man kan få det generelle overblik på teleselskabernes egne dækningskort og man kan dykke ned i kundernes egne oplevelser med mobildækningen i Danmark i denne undersøgelse.

Herunder er en hurtig genvej til at finde den bedste mobildækning i det postnummer du bor i. Du indtaster blot dit postnummer, hvorefter dækningen på mobilnetværket bliver rangeret, vurderet efter kundernes oplevelser med dækningen:

Se også: Guides og gode tips til det bedste mobilabonnement

Mere om stoffet

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. Steen Jørgensen fortsatte historien. 16/6/2021 fulgte vi op med en artikel omkring Mobilabonnement med fri tale i Europa – de billigste tilbud – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. De sidste nyheder om temaet finder du her.