Mest mobilt bredbånd for pengene i 2021

Hvor får man mest mobilt bredbånd for pengene her i 2021? Der er mobilt bredbånd til det lille, mellem eller store forbrug, og der er masser af billige abonnementer.

Mest mobilt bredbånd for pengene i 2021

Der er en grund til at mobilt bredbånd de seneste år er blevet så populært – faktisk en hel del grunde. Ikke nok med at mobilt bredbånd er billigt, så er det også let at komme i gang med. Lige meget om du har brug for mobilt bredbånd til hjemmet, hjemmekontoret, sommerhuset, campingvognen eller bare til ferien, så er der et passende abonnement til det. Her har vi fundet de abonnementer på mobilt bredbånd, hvor man her i 2021 får mest for pengene, med det lille, mellem eller store forbrug.

Flere og flere får øjnene op for mobilt bredbånd, som er en anderledes måde at få bredbånd og Wi-Fi. Det kræver utroligt lidt for at komme og i gang og det giver en anden fleksibilitet end kablet bredbånd. Måske er mobilt bredbånd ikke helt lige så hurtigt som bredbånd via kabel-tv eller fibernet, men det har andre fordele. Som sagt er det let at installere og så kan det give hurtigt bredbånd, hvor det ellers tidligere har været umuligt. Og ikke nok med det, så kan man tage det med sig på fx ferien. Mobilt bredbånd er desuden rigeligt hurtigt til at langt de fleste familiers behov, så længe dækningen af mobilnet er god.

Derudover er mobilt bredbånd også billigt. Og det er det fordi man kan få et abonnement, der passer til ens forbrug og behov. Bruger man internettet lidt, mellem eller meget, så er der et abonnement med et billig pris. Herunder har vi fundet abonnementer til mobilt bredbånd til det lille, mellem og store forbrug. Vi har delt dem op på den måde, at et lille forbrug er mellem 1-99 GB, mellem forbrug mellem 100 og 200 GB og stort er med mindst 1.000 GB data.

Se også: Find priser på mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd til det lille forbrug

Mobilt bredbånd til det lille forbrug er til dig, der bruger dit internet og bredbånd meget lidt. Det kan være til lidt surfing på nettet, sociale medier, lidt videoopkald eller som backup af dit normale bredbånd. I disse abonnementer får man mest mobilt bredbånd for pengene til det lille forbrug:

#1 Oister
Abonnement: 6 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 49 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 Oister
Abonnement: 30 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 89 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 Lebara
Abonnement: 100 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Pris per måned: 99 kroner

Mobilt bredbånd til mellem forbrug

Med mobilt bredbånd til det mellem forbrug er der til en hel del mere sjov. Det passer fint til den lille familie eller et par, som kan bruge nettet til fx streaming af musik og TV, dog i ene begrænset mængde.

#1 CBB Mobil
Abonnement: 100 GB data
Netværk: Telenor og Telia
Pris per måned: 159 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#2 Oister
Abonnement: 150 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 149 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 Telenor
Abonnement: 200 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Pris per måned: 199 kroner
Se aktuelle tilbud hos Telenor

Mobilt bredbånd til det store forbrug

Mobilt bredbånd til det store forbrug er ment som hele familiens bredbånd. Her kan der streames på livet løs, uden at man løber tør for data.

#1 Oister
Abonnement: 1.000 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 209 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 CBB Mobil
Abonnement: 1.000 GB data
Netværk: Telenor og Telia
Pris per måned: 229 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#3 3.dk
Abonnement: 1.000 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 230 kroner
Se aktuelle tilbud hos 3

Husk den gode dækning for hurtigt mobilt bredbånd

Herover har vi listet abonnementer på mobilt bredbånd, hvor man i 2021 får mest for pengene. Der er til det lille, mellem og store forbrug, hvorved alle behov bør være dækket ind. Inden du bestiller mobilt bredbånd, så husk at tjekke dækningen. Og når du modtager dit mobile bredbånd, så tjek denne guide for den bedste hastighed på nettet.

Se også: Guides til mobilt bredbånd

Mere om Bredbånd

Vi blev slet ikke færdige med emnet. Lasse Olsen har bragt sagen videre. 24/8/2021 publicerede redaktionen en artikel med tematikken De bedste abonnementer med mobilt bredbånd på Telias netværkKlik her for at åbne artiklen.. Seneste tidende om temaet kan du læse her..