De bedste abonnementer med mobilt bredbånd på Telias netværk

Se hvilke teleselskaber der har abonnementer med mobilt bredbånd på Telias netværk, og hvor du får mest mobilt bredbånd for pengene.

De bedste abonnementer med mobilt bredbånd på Telias netværk

I Danmark findes der fire store mobilnetværk: TDC NET, Telenor, Telia og 3. Her kigger vi nærmere på mobilt bredbånd på Telias netværk. Teleselskaber, der leverer mobilt bredbånd på netværket, tæller selvfølgelig Telia selv, deres lavprisselskab Call me, Greentel, dukaTALE, Mit Tele Altibox.

Telia deler antenner med Telenor i det fælles selskab TT Netværket. Den bagvedliggende netværksteknologi, det såkaldte kernenetværk, er dog forskelligt. Ifølge Teknoligisk Institut har Telia det tredje bedste netværk i Danmark. Det bliver overgået af TDC NET og Telenor. I Telepristjeks undersøgelse af danskernes oplevelse af teleselskabernes dækning kan du se, hvor tilfreds danskerne er med dækningen hos de forskellige teleselskaber på Telias netværk.

De fem bedste abonnementer med mobilt bredbånd på Telias netværk

#1 Call me
100 GB data per måned

Gratis oprettelse og ingen binding
Pris: 159 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Call me

#2 dukaTALE
100 GB data per måned
Gratis oprettelse og ingen binding
4G-router kan lejes for 70 kroner om måneden
Pris: 179 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos dukaTALE

#3 Telia
200 GB data per måned (heraf 15 GB i EU)
Gratis oprettelse og ingen binding
4G-router kan tilkøbes for 1 krone
Pris: 200 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Telia

#4 Call me
1.000 GB data per måned
Gratis oprettelse og ingen binding
4G-router kan tilkøbes for 720 kroner
Pris: 229 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Call me

#5 Telia
1.000 GB data per måned (heraf 19 GB i EU)
Gratis oprettelse og ingen binding
4G-router kan tilkøbes for 1 krone
Pris: 260 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Telia

Hvilket mobilt bredbånd på Telias netværk er bedst til prisen?

Hvilket abonnement der er bedst, kommer helt an på dit behov. Lad os starte med dem med et meget sparsomt behov. Hvis du kun streamer film og serier en sjælden gang og primært surfer på nettet og bruger sociale medier, kan et billigt abonnement med 100 GB data hos for eksempel Call me eller dukaTALE godt række. 100 GB data per måned rækker dog ikke til en kernefamilie. Der er brug for mere data. Hvis familien generelt ikke bruger meget data, kan et abonnement med 200 GB data hos Telia muligvis godt række. Mobilt bredbånd egner sig dog typisk ikke til gaming, så hvis nogen i husstanden spiller spil, er klassisk bredbånd det bedre valg.

Telias abonnement med 200 GB data koster desuden 200 kroner. Det er næsten samme pris, som du kan få 1.000 GB for hos Call me. Her behøver du ikke bekymre dig om dataforbruget, medmindre du streamer jævnligt i 4K-kvalitet og ofte downloader store spil. Telia tilbyder også 1.000 GB data, men til 260 kroner. Forskellen er, at du her får mulighed for at bruge 19 GB data om måneden i EU. Det er smart, hvis du for eksempel vil have internetforbindelsen med dig, når du rejser til udlandet.

For de fleste husstande vil det være Call mes abonnement med 1.000 GB data for 229 kroner, der er mest attraktivt. De matcher også prisen på mobilt bredbånd med 1.000 GB data hos andre teleselskaber på de øvrige netværk.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Redaktionen har mere til historien

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen fulgte op på sagen. 24/8/2021 kørte vi en vinkel omkring Mobilt bredbånd på Telenors netværk – her er de bedste abonnementer – Læs her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..