Kun ét teleselskab har ekstra simkort med 5G og fri data

Med et simpelt sparetip kan du opnå en langt billigere pris på mobilabonnement og mobilt bredbånd med 5G. Se med her, når vi forklarer nærmere.

Med et ganske simpelt trick, kan man opnå en meget lav pris på et mobilabonnement med 5G samt mobilt bredbånd med 5G med fri data – men kun et enkelt teleselskab har gjort det muligt.

Det er ikke svært at finde mobilabonnement med fri data og 5G. Det er heller ikke svært at finde mobilt bredbånd med 5G og fri data. Men hvad der derimod er svært, er at finde kombinationen af et mobilabonnement med 5G og fri data, hvor der tilbydes et ekstra simkort (datadelingskort), der ganske oplagt kan bruges til 5G mobilt bredbånd. Ved at benytte denne metode, kan der spares over 1.200 kroner om året på mobilt bredbånd via 5G. De fleste teleselskaber har ikke denne mulighed, men ét har.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Spar mange penge ved et ekstra data-simkort

Teleselskabet Call Me giver som det eneste selskab mulighed for, at man kan købe en mobilabonnement med 5G og fri data, hvortil der kan købes et datadelingskort, der også har fri data og 5G. Mobilabonnementet hos Call Me koster 199 kroner per måned, hvortil det ekstra simkort koster 50 kroner per måned. Sammenlagt giver det 249 kroner, som kan dække både dit mobilabonnement samt 5G bredbånd.

Det eneste du mangler, er en router til mobilt bredbånd med 5G-understøttelse. Der er forskellige bud på dette og man kan ofte finde dem brugt. Man kan også købe en router fra ny, hvor de billigste koster omkring 2.999 kroner – Det er Zyxel NR5101Beløbet for routeren betyder selvfølgelig, at det er kostbart at komme i gang med denne løsning, men efter blot 15 måneder er dette den billigste løsning.

Læs mere om den smarte løsning med 5G-bredbånd og mobilabonnement her, og se hvor meget du sparer per år.

DJI Mini 3 Pro, Google I/O og konkurrence

I denne omgang af Fokus på Teknofil har vi også andet end billigt 5G bredbånd på plakaten. Her handler det også om dronen DJI Mini 3 Pro, Google I/O og svar på spørgsmål fra vores seerne.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde en bluetooth-højtaler fra Libratone. Se hele videoen øverst i artiklen.

Se også: Seneste videoer på Teknofil

Flere nyheder i sagen

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. Lasse Olsen holdt fast i sin interesse i tematikken. 17/3/2022 samlede vi op på historien og publicerede artiklen; Guide til billig telefoniKlik her for artiklen.. Læs også seneste nyt om emnet her.