Juletilbud hos eesy: Fri tale og 50 GB til 59 kroner i 3 måneder

eesy er klar med deres juletilbud på mobilabonnementer, hvor man de første tre måneder kun skal betale halv pris. Se tilbuddene fra eesy.

Juletilbud hos eesy: Fri tale og 50 GB til 59 kroner i 3 måneder

Flere og flere juletilbud på mobilabonnementer dukker op, og nu er turen kommet til eesy. eesy frister med halv pris på alle mobilabonnementer i de første tre måneder. Se de aktuelle priser og sammenligning med konkurrenter.

Se også: Find laveste pris og bedste mobilabonnement

50% rabat de første tre måneder

Skal der være penge til flere eller større julegaver, kan det være der skal spares lidt. Et oplagt sted er på familiens mobilabonnementer, hvor der ofte er lette penge at spare.

Skifter man til eesy nu, kan man spare hele 50 procent lige nu. eesy bruger TDCs mobilnet, der af Teknologisk Institut er blevet valgt til landets bedste mobilnetværk for 8. år i træk.

Men hvilke mobilabonnementer har eesy og hvor meget sparer man? Kig med nedenfor:

  • Fri tale, 50 GB og 20 GB data i EU til 59 kroner per måned de første tre måneder. Derefter er prisen 119 kroner per måned.
  • Fri tale, 100 GB og 25 GB data i EU til 64 kroner per måned de første tre måneder. Derefter er prisen 129 kroner per måned.
  • Fri tale, fri data og 30 GB data i EU til 99 kroner per måned de første tre måneder. Derefter er prisen 199 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos eesy

Der er ingen binding på ovenstående abonnement og oprettelse er gratis.

Har eesy de bedste juletilbud på mobilabonnementer?

eesy er ikke det eneste teleselskab, der lige nu har lanceret juletilbud på mobilabonnementer. Spørgsmålet er, om de har de bedste?

Man finder lige nu både juletilbud hos Oister, CBB og Call me – og faktisk er de meget sammenlignelige. Hos dem alle er der nemlig 50 procent rabat på mobilabonnementet i tre måneder eller frem til påske.

Se juletilbud hos andre teleselskaber nedenfor.

Se også:
Juletilbud hos Oister
Juletilbud hos CBB
Juletilbud hos Call Me