Juletilbud hos OiSTER – halv pris frem til påske

Der er halv pris på mobilabonnementer frem til påske, hvis du gør brug af OISTERs nye juletilbud. Her kan du spare op til 360 kroner.

Juletilbud hos OiSTER – halv pris frem til påske

Lige nu kan du spare op til 360 kroner, hvis du køber mobilabonnement hos OiSTER. Der er nemlig julepriser hos teleselskabet: Slå til senest den 11. december og få halv pris frem til påske – altså 31. marts 2024.

Se også: Guides, tilbud og priser på mobilabonnementer

Spar op til 360 kroner

Fire mobilabonnementer er en del af det nye tilbud, der kommer lige efter de netop overståede Black Week- og Black Friday-tilbud. Lige nu er der halv pris frem til påske på følgende mobilabonnementer:

 • Fri tale, 30 GB data (15 GB i EU) og 5G
  Pris: 89 kroner per måned (44 kroner per måned indtil 31. marts)
 • Fri tale, 100 GB data (20 GB i EU) og 5G
  Pris: 99 kroner per måned (49 kroner per måned indtil 31. marts)
 • Fri tale, 200 GB data (20 GB i EU) og 5G
  Pris: 109 kroner per måned (54 kroner per måned indtil 31. marts)
 • Fri tale, fri data (30 GB i EU) og 5G
  Pris: 179 kroner per måned (89 kroner per måned indtil 31. marts)

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

På de fire mobilabonnementer er der lige nu henholdsvis 180, 200, 220 og 360 kroner at spare. Det svarer altså til to måneders mobilabonnement til fuld pris.

Ønsker du at forkæle dig selv med en lille julegave, er det altså bare med at slå til senest den 11. december. Tilbuddet gælder kun ved oprettelse af nye mobilabonnementer hos OiSTER.

Mange andre gode tilbud på mobilabonnementer

OiSTER er ikke ene om at sælge mobilabonnementer til lave priser lige nu. duka kører faktisk et lignende tilbud, hvor du lige nu kan spare 50 procent frem til påske – dog kun på et enkelt mobilabonnement.

Der er også gode tilbud på mobilabonnementer hos CBB Mobil, Flexii, eesy og Call me, hvor du lige nu kan spare mange penge.

Husk dog som altid at tænk over mobildækningen, inden du lader dig friste af et godt tilbud. Uden en god mobildækning er en stor besparelse på et mobilabonnement ikke meget værd. På Telepristjeks dækningskort har mere end 11.000 danskere delt ud af deres erfaringer med deres teleselskab. Her kan du se teleselskabernes dækning i samtlige postnumre.

Se også: Teleselskabernes dækning i alle postnumre