Juletilbud på mobilabonnement: 50% rabat frem til påske

Helt frem til påske næste år kan du spare 50 procent på et mobilabonnement med fri tale og 100 GB data. Se det attraktive tilbud fra duka.

Juletilbud på mobilabonnement: 50% rabat frem til påske

Julen varer længe, koster mange penge. Hvorfor ikke spare nogle penge på mobilabonnementet? Lige nu kan du få halv pris helt frem til påske på et mobilabonnement hos duka.

Se også: Guides, tilbud og priser på mobilabonnementer

Kun 59 kroner for fri tale og 100 GB

Der er mange penge at spare, hvis man orker at skifte sit mobilabonnement ofte. Det er ikke altid man gør det, men for mange frister det nok lidt mere op til jul og nytår, hvor pengepungen ofte er lidt tyndere end normalt.

Et virkelig godt juletilbud finder man hos lavprisselskabet duka, der giver 50 procent på et mobilabonnement frem til 31. marts 2024. Her kan man nøjes med at betale 59 kroner de næste fire måneder – altså kun 236 kroner for fire måneders mobilabonnement.

Lad os se tilbuddet fra duka:

  • Fri tale, 100 GB data og 20 GB data i EU: Pris frem til 31/3-2024 er 59 kroner. Derefter er prisen 119 kroner.

Se det aktuelle tilbud hos duka

Med abonnementet her får man fri tale i og til hele EU, Storbritannien, Norge, Færøerne og Island. Der er ingen binding på abonnementet og oprettelse er gratis.

Vent ikke for længe

Frister dette abonnement, skal du dog ikke vente længe med at tegne det. Tilbuddet udløber nemlig den 12. december. Og jo hurtigere du har dette abonnement, desto mere sparer du.

Masser af gode tilbud på mobilabonnementer

Passer ovenstående abonnement ikke på dit forbrug? Så er der masser af andre gode tilbud lige nu. Du finder en masse tilbud på mobilabonnementer her.

Husk også at tjekke mobildækningen, inden du kaster dig over tilbuddet. Duka bruger Telia og Telenors mobilnetværk. Et billigt mobilabonnement giver ikke den store mening, hvis ikke man oplever god mobildækning og en hurtig internetforbindelse.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?