Hvilket mobilabonnement er bedst hos Telenor? Se vores dom her

Telenors udbud af mobilabonnementer er lidt rodet, men der er mange at vælge mellem - se guide til det bedste mobilabonnement hos Telenor.

Hvilket mobilabonnement er bedst hos Telenor? Se vores dom her

Telenor har hele seks abonnementer og med fri+ abonnementerne kan opnå store rabatter, men hvilket mobilabonnement er bedst til den almindelige mobilbruger?  Guide til bedste mobilabonnement hos Telenor.

Det er lidt svært at blive klog på Telenors udvalg af mobilabonnementer. To koster for eksempel det samme, men det ene er noget ringere end det andet og de dyreste abonnementer har ikke imponerende indhold til prisen. Samtidig tilbyder Telenor også gode rabatter, hvis familien samler sine mobilabonnementer under én hat hos Telenor, men de tjenester og fordele, der udbydes er ikke de mest sexede.

Så hvordan bliver man klog på Telenors udvalg af abonnementer? Vi giver her overblikket og guider til det bedste.

Se også: Mobilabonnementer hos Telenor

 

Bedste mobilabonnement hos Telenor

Herunder kan du se alle Telenors mobilabonnementer – og du kan også se, hvilket vi mener er bedst.

(Alle fire abonnementer herunder har dobbelt op på data resten af 2018):

  • Fri tale og 20/40 GB data til 149 kroner om måneden (inkl. 7 GB data i EU) + 3 mdr gratis adgang til streaming-tjenesten Viaplay (film og tv-serier)
  • Fri tale og 10/20 GB data til 149 kroner om måneden (inkl. 6 GB data i EU) + 3 mdr gratis adgang til streaming-tjenesten Viaplay (film og tv-serier)
  • Fri tale og 20/40 GB data til 199 kroner om måneden (inkl. 6 GB data i EU) + 3 mdr gratis adgang til streaming-tjenesten Viaplay (film og tv-serier)
  • Fri tale og 40/80 GB data til 249 kroner om måneden (inkl. 6 GB data i EU) + 3 mdr gratis adgang til streaming-tjenesten Viaplay (film og tv-serier)

Telenor tilbyder også abonnementer med rabat til familier, hvor man samlet mindst to fri+ abonnementer hos Telenor. Disse to abonnementer har også dobbelt op på data i 2018:

  • Fri tale og 20/40 GB data til 199 kroner om måneden (inkl. 7 GB data i EU) + 12 mdr gratis adgang til streaming-tjenesten Viaplay (film og tv-serier) + 1.000 GB OneDrive lagerplads + Office 365 til 5 personer
  • Fri tale og 40/80 GB data til 249 kroner om måneden (inkl. 10 GB data i EU) + 12 mdr gratis adgang til streaming-tjenesten Viaplay (film og tv-serier) + 1.000 GB OneDrive lagerplads + Office 365 til 5 personer

Umiddelbart er det abonnementet til 149 kroner med 20/40 GB data, der virker mest tiltalende for dem, der bare skal have et abonnement til sig selv. Kan man samle flere abonnementer hos Telenor i familien, så virker Fri+-abonnementet til 199 kroner bedst, da det giver gratis adgang til Viaplay i 12 måneder og man får gratis 1 TB lagerplads,  OneDrive samt gratis Office 365. Viaplay med tv-serier og film koster normalt 89 kroner, mens Office 365 Home + OneDrive koster 80 kroner om måneden. De fleste har behov for Office og lagerplads i skyen og Viaplay har mange gode serier og film – så man kan spare 169 kroner om måneden.

Med fri+ abonnementerne betaler man fuld pris på 1 abonnement og får så rabat på de op til næste fire abonnementer – op til 100 kroner i rabat kan man opnå.

#1
Fri tale, fri sms/mms og 20/40 data (inkl. 7 GB data i EU)
Pris: 199 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Sammenlign mobilabonnementer hos Telenor

 

Fordele og ulemper ved Telenor

Telenor har lige nu gode tilbud med fri data i 2018, men ellers er selskabets abonnementer ikke opsigtsvækkende gode. Priserne er ganske enkelt for høje i forhold til den mængde data, som man får. Gratis Viaplay i tre måneder til standard-abonnementer rykker formentlig ikke det store brugertal over til Telenor fra konkurrenterne. Gør 12 måneders Viaplay i Fri+ abonnementerne? Formentlig ikke.

Fri+ abonnementerne kan dog være fordelagtige, hvis du ønsker adgang til Viaplay og kan samle 2 eller flere abonnementer hos Telenor, kan du opnå fine rabatter.

Telenor har god dækning i Danmark og deler netværk med Telia. Det betyder dog ikke, at netværket er 100 procent hulfrit og der kan være steder, hvor netværket ikke dækker. Spørg dine naboer, om de har erfaring med Telenors netværk og om det i givet fald dækker tilfredsstillende.

Telenor sælger også mobiltelefoner og har som de mest populære telefoner på hylderne og det ofte med gode mobiltilskud.

Telenor har en glimrende hjemmeside til selvbetjening og det er også muligt at kontakte Telenor kundeservice telefonisk, via chat, Facebook og mail.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos Telenor, august 2018

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Telenor er fra august 2018. Guiden er baseret på de abonnementer, som Telenor har lige nu og vi har fundet det tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms og eventuelle tjenester set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne