YouSee: Se det bedste mobilabonnement

YouSee har en del mobilabonnementer alle med musik og fri tale, men hvilket er bedst? Vi guider til bedste mobilabonnement hos YouSee.

YouSee: Se det bedste mobilabonnement

YouSee har faktisk et ret bredt udvalg af mobilabonnementer og alle er med musik inkluderet. Guide til bedste mobilabonnement hos YouSee.

YouSee har i dag fem mobilabonnementer. Ingen af dem har en lav pris sammenlignet med, hvad der ellers er på markedet, men streamer man musik, kan det være en fordel med et YouSee mobilabonnement, da de alle inkluderer musikstreaming med YouSee Musik på mobilen. Alle YouSees abonnementer kommer også med data inkluderet i EU og enkelte kan også bruges i 8 lande uden for EU.

Spørgsmålet er så, hvilket abonnement der er bedst hos YouSee.Vi guider til bedste abonnement hos YouSee.

Se også: Mobilabonnementer hos YouSee

 

Bedste mobilabonnement hos YouSee

Herunder kan du se alle YouSees abonnementer – og lige under anbefaler vi det bedste.

  • Fri tale og 5 GB data til 149 kroner om måneden (inkl. 5 GB data i EU)
  • Fri tale og 8 GB data til 169 kroner om måneden (inkl. 8 GB data i EU)
  • Fri tale og 15 data til 199 kroner om måneden (inkl. 15 GB data i i EU)
  • Fri tale og 50 data til 299 kroner om måneden (inkl. 15 GB data i EU + 8 andre lande) + 1 datadelingskort + 2 timers tale til 54 lande
  • Fri tale og fri data til 399 kroner om måneden (inkl. 15 GB data i 59 lande) + 10 timers tale til 54 lande

Det er ærgerligt, at YouSee har så forholdsvis høje priser og det er svært at anbefale de dyreste, selvom de inkluderer musik og data der kan bruges uden for EU. Skal du vælge YouSee, så ligner abonnementet med fri tale og 15 GB data det bedste valg.

#1
Fri tale, fri sms/mms og 15 data (inkl. 15 GB data i EU) + YouSee Musik
Pris: 199 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Sammenlign mobilabonnementer hos YouSee

 

Fordele og ulemper ved YouSee

YouSees største ulempe er, at de ikke har billige abonnementer uden musikstreaming. Det havde været interessant med et godt solidt abonnement til 99 kroner med tale og data.

YouSee benytter TDC’ netværk og det er tre år i træk kåret til Danmarks bedste af Teknologisk Institut – derfor kan du forvente en god dækning. Der kan dog stadig være huller hist og pist, men det burde være meget begrænset.

YouSee sælger mobiltelefoner og har ofte store mobilskud på nogle af de bedste, så man kan finde sin næste high end mobil billigt hos YouSee – oven i kommer jo så prisen på det abonnement, man vælger.

Har du andre services fra YouSee, for eksempel tv eller internet, så kan du få adgang til flere gratis tjenester til magasiner, tv-serier, bøger og så videre.

Når det gælder selvbetjening, har YouSee en fin hjemmeside, hvor man kan gøre mange ting selv og det er også muligt at kontakte YouSee kundeservice både telefonisk, via chat, Facebook og mail.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos YouSee, august 2018

Guiden til det bedste mobilabonnement hos YouSee er fra august 2018. Guiden er baseret på de abonnementer, som YouSee har lige nu og vi har taget udgangspunkt i dem alle for at finde det, vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms + eventuelle tjenester set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne