Hurtigt bredbånd til gamere – se de bedste tilbud

Er du blevet bidt af en gal gamer, så er det selvfølgelig vigtigt med et hurtigt og stabilt bredbånd - se hvor billigt du kan få det hurtigste internet.

Hurtigt bredbånd til gamere – se de bedste tilbud

Skal man spille på nettet, så er det utroligt vigtigt med en hurtig og stabil internetforbindelse. I denne guide kigger vi nærmere på markedet med hurtigt bredbånd, som slet ikke er så dyrt som man kunne tro.

Det er ikke kun det rigtige gaming-udstyr, som har en betydning for din præstation i multiplayer spil. Din internetforbindelse kan nemlig også være afgørende for, om du slutter spillet som vinder eller taber.

 

Hurtigt bredbånd vigtigere end nogensinde for gamere

Faktisk er et hurtigt bredbånd blevet vigtigere end nogensinde før, efterhånden som spil-streamingtjenester begynder at dukke op. Se bare Google Stadia, GeForce Now, PlayStation Now og det kommende Xbox Gaming Streaming, som stiller høje krav til din bredbåndsforbindelse. Skal du opleve spillene i bedste opløsning, lyd og grafik, så skal du have et hurtigt internet.

Nu sidder du måske du tænker, at almindelige multiplayerspil ikke kræver voldsomt meget båndbredde, hvilket slet ikke er forkert. Men her spiller flere ting ind. Skal du downloade et nyt spil eller en opdatering, så fylder disse i dag helt op til 200 GB og mere. Skal man hente dette på en langsom forbindelse, så tager det evigheder. Derudover deler du sikkert bredbånd med resten af familien, som både sidder og streamer radio, TV og henter andre ting.

Alt dette bruger båndbredde, og er der ikke meget båndbredde tilbage, så bliver spiloplevelsen ganske trist. Et spil hvor det lagger eller din ping (latency) er høj, bliver ikke et spil du hverken kommer til at nyde eller vinde. Så alligevel er det altså vigtigt med masser af båndbredde i dit internet. Heldigvis er hurtigt bredbånd billigere end nogensinde før.

Læs også: Hvor meget data skal man bruge til online gaming?

Hurtigste og bedste bredbånd til gamere

#1 Telenor
1.000 Mbit/s
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 60 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Telenor

Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telenor

#2 Fastspeed
1.000 Mbit
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Fastspeed

Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Fastspeed

#3 Hiper
1.000 Mbit/s
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Hiper

Pris: Fra 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Hiper

#4 Waoo
500 Mbit
Hastighed: 500 Mbit/s download, 500 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Waoo

Pris: 249 kroner om måneden de første seks måneder – herefter 389 kroner.  Se aktuelle tilbud hos Waoo

#5 YouSee
1.000 Mbit/s
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos YouSee

Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee

#6 Stofa
1.000 Mbit/s
Hastighed: 1.000 Mbit/s download, 100 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Stofa

Pris: 499 kroner om måneden. Ingen aftale om trafik

Se også: Prissammenligninger på bredbånd

Hurtigt bredbånd til gamere, august 2020

Guiden til den hurtigste bredbånd til gamere er fra juni 2020. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi bredbånd fra YouSee, Telenor, Hiper, Stofa, Fastspeed og Waoo.

Ovenstående bredbånd er hurtigt og optimalt til gamere, uden at det bliver dyrt. De billigste bredbånd i guiden herover koster nemlig 249 kroner om måneden, mens den højeste pris er 499 kroner om måneden, for lynhurtige forbindelser. Du kan altså spare 250 kroner om måneden eller 3.000 kroner om året ved at vælge det billigste.

Se også: Sammenlign priser på bredbånd

 

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Den videre fortælling kunne ikke ties. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 17/8/2020 blev bolden spillet videre med artiklen Bredbånd hos FastSpeed – priser og abonnementer – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..