Bredbånd hos FastSpeed – priser og abonnementer

Hvilke hastigheder på bredbånd tilbyder FastSpeed og til hvilke priser? Vi gennemgår fordele og ulemper på bredbånd hos FastSpeed.

Bredbånd hos FastSpeed – priser og abonnementer

FastSpeed er en forholdsvis ny spillet på markedet for bredbånd med to et par år på bagen, men de har alligevel formået at presse en række af de mere etablerede konkurrenter med bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit/s til skarpe priser. Sammenlign priser og hastigheder på bredbånd hos FastSpeed.

Bredbåndsudbyderen FastSpeed tilbyder bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit/s til download og upload. I dag benytter selskabet fibernet fra TDC og Ewiis samt TDCs kabel-tv til at levere bredbånd til sine kunder. De har også netop indgået en aftale med Norlys om at få adgang til deres fibernet. Det åbner op for 600.000 nye hustande i Jylland.

Se også: Sparetips til bredbånd

Priser på bredbånd hos FastSpeed

FastSpeeds priser på bredbånd starter ved 249 kroner om måneden for 1.000 Mbit/s til download og 100 Mbit/s til upload. Den højeste hastighed i selskabets bredbåndsabonnementer er 1.000 Mbit/s til både download og upload.

Herunder kan du se priser på bredbånd hos FastSpeed.

  • 1.000 /100 Mbit/s: 249 kroner om måneden (coax/kabel-tv-stik)
  • 1.000 / 500 Mbit/s: 299 kroner om måneden (Fiber)
  • 1.000 / 1.000 Mbit/s: 299 kroner om måneden (Fiber)

Langt de fleste familier og husstande generelt kan klare sig rigtig fint med den billigste løsning til 249 kroner. Selskabets bredbåndsløsninger er også optimale til virksomheder, både små og store.

Se også: Sammenlign aktuelle priser på bredbånd hos FastSpeed

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos FastSpeed

Som bredbåndskunde hos FastSpeed får du en gratis trådløs router med. Det er også noget, som andre udbydere tilbyder.

Oprettelse, router og forsendelse af produktet til pakkeshop er gratis. Har man behov for teknikerbesøg til at oprette højhatighedsstik, så er det gratis.

Har man behov for udgravning ved etablering af højhastighedsstik til Coax-stikledning, så koster det 375 kroner per meter. Har man brug for indvendig fiberboks, koster det fra 1.500 kroner. Der er også andre gebyrer, som man kan læse mere om på selskabets hjemmeside.

Bredbåndshastigheder

Bredbånd hos FastSpeed har forskellige hastigheder, dog har alle abonnementer uanset opkobling 1.000 Mbit/s til download. Selskabet lover minimum 900 Mbit/s.

Til upload varierer hastihederne fra 100, 500 og 1.000 Mbit/s. Også her er der tale om teoretiske hastigheder, men selskabet lover minimumshastigheder på henholdsvis 90, 450 og 900 Mbit/s.

Se også: Prissammenligninger på bredbånd

 

Videre om temaet

Der var endnu mere liv omkring temaet. Steen Jørgensen fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 13/8/2020 bragte vi nyt i sagen med historien; FastSpeed: Nu får jyderne snart billigt bredbånd – Du kan læse det videre forløb her. Læs også seneste nyt om temaet her..