Hos YouSee koster film, serier og musik ikke mobildata

Er du kunde hos Yousee, så kan du nu få endnu mere ud af din mobildata-pakke. Yousees mobilkunder bruger nu ikke længere data på, at streame film, serier og musik via YouSee-apps.

Hos YouSee koster film, serier og musik ikke mobildata

Der bliver streamet på livet løs, som specielt i denne COVID-19 tid har set et ordentlig boost. Det er også noget Yousee har lagt mærke til, hvorfor de nu giver deres mobilkunder større mulighed, for at streame alt det film, serier og musik, som de kunne have behov for. Nu koster det ikke længere mobildata for kunder hos Yousee at streame via selskabets apps.

Har man et mobilabonnement hos Yousee, så kan man nu bruge selskabets apps, heriblandt YouSee Musik, YouSee Tv & Film, Mit YouSee og mobilsvarer, uden at bruge data, når man streamer via sin telefon eller iPad/tablet. Og hvis der er noget der bruger meget mobildata, så er det netop streaming af musik, TV og film.

Når man streamer TV og musik via mobilen, uden at være på et Wi-Fi-netværk, kan brugen af mobildata hurtigt løbe løbsk. Streamer man f.eks. live-tv eller film blot en time om dagen, vil man bruge cirka 30 GB om måneden, mens man ved at lytte til en times musik dagligt vil bruge cirka 2,5 GB om måneden. YouSee Musik-appen giver mulighed for at streame mere end 65 millioner musiknumre, mens YouSee TV & Film-appen giver mulighed for at dykke ned i utallige timer af live-tv, film og serier.

Se også: Mobilabonnementer på TDCs netværk

Disse apps koster ikke data hos Yousee

Her er et overblik over, hvilke apps hos Yousee, der ikke koster mobildata, hvis man har et mobilabonnement hos teleselskabet:

  • YouSee TV & Film
  • YouSee Musik
  • YouSee Selvbetjening
  • YouSee Voice Mail

Der er dog en enkelt undtagelse. Lytter man til live radio i YouSee Musik-appen, så bruger dette stadig data.

Se også: Mobilbonnementer med streaming inkluderet

Fire mobilabonnementer hos Yousee

Yousee tilbyder et bredt udvalg af mobilabonnementer og er blandt de første med 5G-dækning. Dog er 5G ikke inkluderet i alle abonnementer. Yousees billigste mobilabonnement er en hel del højere end tilsvarende hos lavprisselskaberne. Fri tale og 20 GB data hos Yousee koster 169 kroner om måneden, hvor fri tale og 15 GB data koster 99 kroner hos Eesy. Men det er heller ikke på pris, at et selskab som Yousee er stærke. Der kan nemlig være fordele ved at vælge et dyrere mobilabonnement, fordi der ofte er flere gode tilføjelser.

I Yousees abonnementer får man nemlig ekstra ting, såsom 5G, Yousee Musik, stor roaming pakke, smartwatch-abonnement med prisen, alt efter hvilket abonnement man vælger. Og er man hurtig, så får man lige nu den første måned gratis hos Yousee.

Se også: Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos Yousee

Mere om emnet

Temaet er stadig aktuelt. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 18/1/2021 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med sagen COVID-19-vacciner åbner verden igen – gør din mobil klar – Historien bringes videre her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..