Derfor er det smart at vælge et dyrt mobilabonnement

Et mobilabonnement i den høje ende af prisklassen kan skræmme de fleste, men faktisk kan det give dig store besparelser på mange ting.

Derfor er det smart at vælge et dyrt mobilabonnement

Det er fristende at gå efter et af de absolut billigste mobilabonnementer på markedet. Jo billigere desto bedre, ikke? Sådan er det bare ikke altid. Faktisk kan det være en fordel at vælge et af de dyreste mobilabonnementer, da du får rigtig meget ekstra for pengene.

Det kan betale sig med et dyrt abonnement

Har du et mobilabonnement til under 100 kroner, så får du en pæn portion tale og data. Faktisk mere end nok til at dække de flestes behov på lige netop de punkter. Men så får du heller ikke meget mere.

Går du derimod op i pris, så får du mere end du betaler for. Derfor bør du overveje, om du skulle gå efter et af de dyrere abonnementer.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

Streamingtjenester giver store prisnedslag

Abonnerer du for eksempel på en streamingtjeneste til musik, så kan du få et mobilabonnement med musikstreaming inkluderet for 159 kroner. Oven i det får du fri tale og 50 GB data. En streamingtjeneste koster normalt 99 kroner, så for blot 60 kroner om måneden får du et mobilabonnement med virkelig meget tale og data.

Du kan få et godt overblik til mobilabonnementer med musik på teleprisguide.dk.

Benytter du rigtig mange forskellige streamingtjenester, så kan du for samlet 399 kroner få adgang til Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, BookMate og musikstreaming samt fri tale og fri data inklusiv 44 GB data til roaming i EU. For ikke at nævne at du for 29 kroner ekstra om måneden kan få et ekstra datasimkort, som du kan sætte i en 4G WiFi router. Wupti: Så har du sparet udgifter til dit månedsabonnement på internet væk. Inden du finder lommeregneren frem, kan vi afsløre, at du kan let kan spare 4-500 kroner om måneden med dette “dyre” abonnement.

Følger man lidt med i IT, tele og tech så vil man vide, at det naturligvis er Telmore Play, der er tale om her. Du kan læse mere om Telmore Play her.

Telia og 3 har heller ikke de billigste abonnementer på markedet. De tilbyder til gengæld typisk 20 kroner i rabat på en række populære streamingtjenester til musik, film og serier samt magasiner, hvis man er mobilkunde hos dem.

Se også: Find priser på mobilt bredbånd

Første abonnement er dyrt – de efterfølgende billige

Endelig kan det også være værd at vide, at teleselskaber som YouSee, Telenor og Telia tilbyder mængderabat på mobilabonnementer. Det første abonnement kan være dyrt sammenlignet med, hvad man ellers kan få for pengene, men til gengæld får man klækkelig rabat på de efterfølgende abonnementer, man vælger.

Det mest oplagte vil være at vælge de efterfølgende abonnementer til ens andre familiemedlemmer. Der kan være rigtig store besparelser – faktisk over 5.000 kroner om året.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobilabonnementer til familier

Undersøg hvad du betaler for – og spar penge

Kort summeret op: De dyre abonnementer kan let vise sig at give dig store besparelser på andre tjenester, du betaler for.

Derfor kan det være en god idé at tjekke op på, hvilke streamingtjenester du benytter, om du har behov for en dyr traditionelt kablet internetopkobling og om det kunne være en fordel at samle familiens abonnementer under én hat.

Se også: Find de bedste priser på mobilabonnementer

Mere om fortællingen

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 11/1/2021 vinklede vi sagen videre med artiklen Farvel 2020, hallo 2021: Skift mobilabonnement nu – Følg det videre forløb her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.