Få Apple AirPods (2. gen) til 0 kroner hos Telmore

Lige nu kan du gøre et godt køb hos Telmore. Ved køb af seks måneders mobilabonnement får du et sæt gratis 2. generations AirPods.

Få Apple AirPods (2. gen) til 0 kroner hos Telmore

Kunne du tænke dig et sæt gratis Apple AirPods (2. generation)? Så kan du få netop det hos teleselskabet Telmore.

Telmore kører lige nu et tilbud, hvor du kan vælge mellem fire forskellige mobilabonnementer og få Apple AirPods med i købet til 0 kroner. Ja, den er god nok. Du kan vælge mellem disse abonnementer:

 • Fri tale, 50 GB data (18 GB i EU) og 5G
  Pris: 149 kroner per måned
 • Fri tale og 80 GB data (24 GB i EU) og 5G
  Pris: 199 kroner per måned
 • Fri tale, 100 GB data (31 GB i EU), Telmore Musik og 5G
  Pris: 249 kroner per måned
 • Fri tale, 80 GB data (33 GB i EU), Viaplay, TV 2 PLAY og 5G
  Pris: 269 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Telmore

Spar 758 kroner på Apple AirPods

Der er dog et lille men. For at få et gratis sæt AirPods skal du flytte dit mobilnummer til Telmore og i den forbindelse binde dig til et af ovenstående mobilabonnementer i seks måneder. Men bare rolig – der er stadig rigtig mange penge at spare.

Hvis du vil gøre det bedste køb hos Telmore, anbefaler vi, at du køber AirPods sammen med det billigste abonnement til 149 kroner per måned. Dermed opnår du den laveste mindstepris.

Hvor meget sparer man så i sidste ende? For at udregne den reelle besparelse er vi nødt til at sammenligne prisen for et mobilabonnement og Apple AirPods hos Telmore med de billigste priser andre steder.

Et tilsvarende abonnement med fri tale og 50 GB data koster 99 kroner hos OiSTER – og lige nu er OiSTERs abonnement faktisk med hele 100 GB data i stedet for de normale 50 GB. Den laveste pris på AirPods inklusive fragt hos den billigste forhandler er 1.058 kroner.

Ved køb af 6 måneders mobilabonnement hos det billigste teleselskab og AirPods hos den billigste elektronikforhandler løber den samlede pris op i 1.652 kroner. Det er 758 kroner dyrere end Telmores tilbud. Der er altså rigtig god grund til at slå til nu, hvis du har brug for et nyt sæt trådløse in ear-høretelefoner.

Tilbuddet gælder til og med 8. juni 2023 eller så længe lager laves. Tilbuddet finder du på denne side.

De bedste in ear-høretelefoner

Er du i tvivl, om det er Apple AirPods, der skal være dine næste in ear-øretelefoner? Så tag et kig på denne guide, hvor du kan se de bedste in ear-høretelefoner på markedet.

Er prisen meget vigtig for dig, kan du se de bedste in ear-høretelefoner til prisen her.

Læs også: De bedste trådløse in-ear høretelefoner