De bedste trådløse in-ear høretelefoner

Vil du have in-ear høretelefoner med bedste lyd, mest effektive støjreduktion og højeste kvalitet? Her er de fem bedste in-ear med bluetooth.

De bedste trådløse in-ear høretelefoner

Der er mange in-ear høretelefoner med bluetooth at vælge mellem, men stor forskel på kvaliteten af dem. Vil du have et af de bedste? Her er de syv bedste trådløse in-ear høretelefoner.

Trådløse øretelefoner er enormt praktiske. De fylder ikke meget, har lang batteritid, kan have god lyd og kan skærme effektivt for udefrakommende lyd. Går du meget op i god lyd, byggekvalitet, komfort og aktiv støjreduktion, når du køber hovedtelefoner? Så er det vigtigt at du vælger et sæt in-ear øretelefoner, der kan leve op til disse krav. Der er nemlig meget stor forskel på denne ekstremt populære type af hovedtelefoner.

Se også: Test af høretelefoner

Bedste trådløse in-ear headset

Herunder kan du se et udvalg af de bedste trådløse in-ear høretelefoner, hvor kvalitet betyder mere end prisen.

OnePlus Buds Pro 2

OnePlus Buds Pro 2 er selskabets nyeste premium in-ear høretelefoner. De skal løfte arven fra Buds Pro, der leverede rigtig høj kvalitet til prisen.

Designet er godt og de to ear buds sidder godt og sikkert og ikke mindst behageligt i ørene – også over længere tid. Lyden er fremragende, blandt andet takket være et samarbejde med danske Dynaudio.

Blandt nyhederne på lydfronten er Spatial Audio og Hi-Res Audio. Særligt Spatial Audio giver lyden et stort løft med en dybere, fyldigere og mere dynamisk bas og detaljerne i lyden står også rigtig skarpt frem. Lyden er af rigtig høj kvalitet.

Der er også aktiv støjreduktion, hvor ANC’en eliminerer omgivende støj op til 48 dB.  OnePlus Buds Pro 2 har også en transparency/ambient funktion, så man lettere kan høre lyd fra omgivelserne. Den funktion er selvfølgelig ikke unik for headsettet og OnePlus, men den fungerer virkelig godt.

Med opladningsetuiet får man 39 timers musikafspilning uden brug af ANC og med ANC får man 25 timers brug. Én opladning af headsettet rækker til 9 timers afspilning uden ANC og 6 timers afspilning med ANC. Ti minutter opladning   inklusiv opladning i etuiet.

Etuiet er Qi-certificeret til trådløs opladning. Af andre ting, der bør nævnes, at Google Fast Pair, der gør parring med telefon hurtigere og mere simpel.

Den vejledende pris for OnePlus Buds 2 Pro er 1.399 kroner. Herunder kan du se dagsaktuelle priser på headsettet.

De bedste priser på OnePlus Buds Pro 2

Opdateret 13/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
MyTrendyPhone
Mindstepris
1.089,-
1.089,-
Befro
Mindstepris
1.275,-
1.275,-
Dataworld
Mindstepris
1.293,-
1.293,-

OnePlus Buds Pro 2 udbydes af 13 udbydere. Du kan spare op til 810,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus Buds Pro 2

Sammenlign aktuelle priser hos 13 webshops »

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Skal du have et af de allerbedste par trådløse in-ear øretelefoner, skal du overveje Samsungs Galaxy Buds 2 Pro. Disse in-ear er nogle af de eneste, der har to drivere i hver øretelefoner – en til høje toner og en til mellemtone og dybe toner. Det er med til at gøre, at der er exceptionel god lyd i disse høretelefoner.

Galaxy Buds 2 Pro har uden tvivl deres største styrke, når det kommer til lydkvalitet. Men her får man bestemt også en udmærket komfort og pasform. De er lette at få til at sidde godt og behageligt, men bliver ikke siddende på en løbetur. De har dog IPX7-certificering, så træner burde de holde til.

Lyden i Galaxy Buds 2 Pro er virkelig god. Lyden er klar og tydelig med mange detaljer og en anelse kraftig bas. En varm lyd, som man hurtigt lærer at holde af.

Buds 2 Pro har også en meget effektiv sktiv støjreduktion (ANC), der er blandt de bedste og mest effektive på markedet.

Batteritiden i Buds 2 Pro er på 5 timer med ANC, 8 timer uden og med batterietuiet holder de op til 18 timer.

De bedste priser på Samsung Galaxy Buds2 Pro

Opdateret 13/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
1.030,-
1.030,-
MyTrendyPhone
Mindstepris
1.069,-
1.069,-
Teknikdele
Mindstepris
1.189,-
1.189,-

Samsung Galaxy Buds2 Pro udbydes af 21 udbydere. Du kan spare op til 1.160,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Buds2 Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 21 webshops »

Jabra Elite 7 Pro

Jabra Elite 7 Pro er også blandt vores favoritter, når det gælder de bedste trådløse in-ear høretelefoner. Elite 7 Pro har en rigtig god lyd, men det erdog  ikke her de imponerer allermest.

Komforten og pasformen i Jabra Elite 7 Pro er nok den bedste på markedet overhovedet. De er lette at få i øret, de sidder utrolig godt fast og de bliver trygt siddende. Derudover er de meget behagelige og kan blive siddende i lang tid uden at genere. Den gode pasform betyder også, at den passive støjreduktion er meget effektiv.

Lyden er Jabra Elite 7 Pro er som sagt rigtig god. De er helt sikkert blandt de bedste, men de slår ikke Sonys eller Samsungs. De har til gengæld en meget behagelig og naturlig lyd, der får alle detaljer i musiknumrene frem.

7 Pro har ikke den bedste aktive støjreduktion (ANC), men i sammenspil med deres effektive passive støjreduktion er det samlede resultat rigtig godt.

Jabra Elite 7 Pro har en batteritid på op til 8 timer og 30 timer med batterietuiet.

De bedste priser på Jabra Elite 7 Pro

Opdateret 13/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
1.010,-
1.010,-
happii.dk
Mindstepris
1.210,-
1.210,-
Compumail
Mindstepris
1.237,-
1.237,-

Jabra Elite 7 Pro udbydes af 12 udbydere. Du kan spare op til 795,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Jabra Elite 7 Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 12 webshops »

Sony WF-1000XM4

Er det den bedste lydkvalitet, der betyder mest for dig? Så er det Sonys WF-1000XM4 du skal vælge.

Modsat Jabras 7 Pro er Sonys WF-1000XM4 ikke de mest praktiske. Med de nye skum eartips kan de være besværlige at få ind i ørene, men når de først sidder der, sidder de godt. De kan dog efter noget tid irritere lidt. Man kan dog skifte deres eartips ud med andre mere normale. Dog giver de medfølgende eartips en imponernede isolation.

Lyden i Sony WF-1000XM4 er fantastisk. Den er til den varme side, men uden at gå på kompromis med detaljerne i lyden. Der er skruet lidt ekstra op for bassen, men det er svært ikke at nyde musikken fra dem, der dur til alle genrer.

Den aktive støjreduktion i WF-1000XM4 er samtidig nok den bedste på markedet.

Sony WF-1000XM4 spiller op til 8 timer med ANC og 12 timer uden. Med batterietuiet er der op til 24 timers batteritid.

De bedste priser på Sony WF-1000XM4

Opdateret 13/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Compumail
Mindstepris
1.982,-
1.982,-
Expert.dk
Mindstepris
1.999,-
1.999,-
Power
Mindstepris
1.999,-
1.999,-

Sony WF-1000XM4 udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 630,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sony WF-1000XM4

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

Apple AirPods Pro (2. generation)

Man kan ikke lave en oversigt over de bedste trådløse in-ear, uden at have Apples AirPods Pro med. Den store ulempe ved disse er dog, at de virker bedst med iPhones og andre af Apples produkter. Har du ikke det, så vælg et af de andre i denne oversigt.

AirPods Pro er et sæt meget behagelige in-ear. De har en god pasform og er lette at få til at sidde godt. Selvom dette er ægte in-ear med gummi eartips føler man sig mindre indelukket i disse end andre. For nogle er det en meget stor fordel.

Lyden er også god i AirPods Pro. De er ikke bedst, men lander et med midt i feltet blandt de bedste, der er på markedet i dag. Det er en naturlig lyd, der er meget let at nyde.

AirPods Pro har en meget effektiv ANC, der kun er en anelse ringere end den i Sonys. Fordelen ved Apples er, at deres hearthrough/ambient-lyd er langt mere naturlig.

Der er op til 6 timers batteritid i AirPods Pro 2. Med batterietuiet er vi oppe på 20 timer.

Se laveste pris på Apple AirPods Pro 2

Huawei FreeBuds Pro 2

Huaweis Freebuds Pro 2 er ikke ligefrem nye – eller særlig velkendte. Men vi bliver simpelthen nødt til at slå et slag for disse fremragende høretelefoner, der er blandt de allerbedste på alle parametre og ofte kan købes til en skarp pris.

Designmæssigt minder Freebuds Pro 2 om Apples, men det er ikke noget dårligt. De er lette at få i ørene, de sidder behageligt og de sidder udmærket fast. De kan blive siddende længe, uden at genere.

Lyden i Huawei Freebuds Pro 2 er fremragende. De er udviklet i samarbejde med franske Devialet, der laver high-end højtalere og hovedtelefoner.

Det er kombinationen af byggekvalitet, komfort, lydkvalitet og udmærket batteritid, der gør Huawei Freebuds 2 Pro lette at anbefale. Og så gør det jo ikke noget, at de også er billige i forhold til kvaliteten.

Ulempen ved disse er, at appen ikke den bedste og for Android-brugere kan være besværlig at installere. Den er nemlig ikke i Google Play-butik. Men når den er installeret kan høretelefoner opdateres, der er equalizer og andre gode lydindstillinger.

De bedste priser på Huawei FreeBuds Pro 2

Opdateret 13/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
happii.dk
Mindstepris
992,-
992,-
Compumail
Mindstepris
1.272,-
1.272,-
Dataworld
Mindstepris
1.408,-
1.408,-

Huawei FreeBuds Pro 2 udbydes af 5 udbydere. Du kan spare op til 1.034,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Huawei FreeBuds Pro 2

Sammenlign aktuelle priser hos 5 webshops »

Det var vores overblik over de bedste trådløse in-ear høretelefoner i foråret 2023. Når der kommer nye modeller på gaden, laver vi selvfølgelig et nyt overblik.