De bedste trådløse in ear-høretelefoner til prisen

Hvilke trådløse in ear-øretelefoner (også kaldet earbuds) er bedst til prisen? Vi har fundet fem af de bedste in ears til dig, der vil have mest lyd for pengene.

De bedste trådløse in ear-høretelefoner til prisen

Trådløse in ear-høretelefoner, også kaldet earbuds eller TWS (True Wireless Stereo), er blevet populære som aldrig før. De første ægte trådløse in ear-høretelefoner så dagens lys i 2015, og siden gjorde Apple dem til allemandseje med Apple AirPods.

I dag har så godt som alle producenter af smartphones og gadgets én eller flere in ear-høretelefoner i deres portefølje. Det gælder mærker som Apple, Sony, JBL, Jabra, Sennheiser, Bose, Philips, OnePlus, Samsung, Bang & Olufsen, Google, Xiaomi og Huawei.

Se også: Test af headsets og høretelefoner

De fem bedste trådløse earbuds til prisen

Vi tager her et kig på, hvilke trådløse in ear-høretelefoner du bør vælge, hvis du vil gøre et godt køb og have mest mulig lyd for pengene.

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei FreeBuds Pro 2 er et ofte overset sæt earbuds, men de leverer suveræn lyd til prisen. De har et tidsløst og minimalistisk design, 11 mm drivere med et frekvensresponsområde på 14-48.000 Hz og Bluetooth 5.2

Etuiet har et 580 mAh batteri og kan give henholdsvis 18 eller 30 timers afspilning med eller uden aktiv støjreduktion (ANC). De to earbuds har strøm nok til 4 eller 6,5 timers musikafspilning med/uden ANC. Etuiet understøtter også trådløs opladning.

Den laveste pris på Huawei FreeBuds Pro 2 har historisk ligget på mellem 1.122 og 2.026 kroner.

Se den aktuelle pris Huawei FreeBuds Pro 2

Jabra Elite 3

Jabra Elite 3 er et billigere sæt 100 procent trådløse earbuds fra danske Jabra. Øretelefonerne har 6 mm store højtalere, som giver kraftig bas, kraftfuld og justerbar lyd, og fire mikrofoner sikrer klar samtalekvalitet. De understøtter Bluetooth 5.2 og har kun passiv støjreduktion.

Der er op til 7 timers musikafspilning på en opladning, og en opladning tager lidt over tre timer.

Den laveste pris på Jabra Elite 3 har historisk ligget på mellem 326 og 649 kroner.

Se den aktuelle pris på Jabra Elite 3

Sony WF-C500

Sony WF-C500 er et sæt gode, men billige trådløse in-ear, der har driverenheder på 5,8 mm og en frekvenskurve på 20-20.000 Hz. De har op til 10 timers musikafspilning – og yderligere 10 timer strøm i etuiet, som kan oplades på 3 timer. Man kan vælge at bruge én øretelefon ad gangen, men der er dog ingen aktiv støjreduktion.

Den laveste pris på Sony WF-C500 har historisk ligget på mellem 380 og 590 kroner.

Se den aktuelle pris på Sony WF-C500

Bang & Olufsen Beoplay EQ

Beoplay EQ er Bang & Olufsen er lidt dyrere end de andre trådløse øretelefoner på listen, men stadig i et tilpas lavt prisleje, der gør dem interessante for de fleste danskere.

Beoplay EQ har to 6,8 mm driverenhedere og et frekvensområde på 20-20.000 Hz. De understøtter også aktiv støjreduktion (ANC).

Batteritiden er 6,5/7,5 timer med/uden ANC, og ladeetuiet giver 20 timers ekstra afspilning. Etuiet kan oplades med USB-C og trådløst.

Den laveste pris på Bang & Olufsen Beoplay EQ har historisk ligget på mellem 886 og 2.999 kroner.

Se den aktuelle pris på Bang & Olufsen Beoplay EQ

OnePlus Nord Buds

OnePlus Nord Buds har enorme 12,4 mm driverenheder og understøtter frekvensområdet 20-20.000 Hz. Der er Bluetooth 5.2, fire mikrofoner og AI-støjbegrænsning – dog kun til opkald.

OnePlus’ trådløse earbuds har 7 timers musikafspilning på én opladning, og der er strøm til yderligere 20 timers musikafspilning i etuiet. 10 minutter opladning af etuiet giver 5 timers musikafspilning.

Den laveste pris på OnePlus Nord Buds har historisk ligget på mellem 279 og 399 kroner.

Se den aktuelle pris på OnePlus Nord Buds