eSIM til Apple Watch Series 7 – her er priserne

Hvad koster eSIM til Apple Watch Series 7? Guide med overblik over priser på eSIM til Apple Watch Series 7 og forklaring på fordelene ved eSIM.

eSIM til Apple Watch Series 7 – her er priserne

Hvad er eSIM og hvorfor er det en fordel på et Apple Watch? Dét og mere giver vi svar på i denne guide, hvor vi også oplyser hvilke danske teleselskaber, der tilbyder eSIM til nyeste Apple Watch Series 7.

Apple Watch Series 7 er endelig landet i danske elektronikbutikker og hos teleselskaber. Måske skal dit gamle smartwatch skiftes ud eller du overvejer et Apple Watch for første gang? Så er nyeste Apple Watch Series 7 toppen af poppen til iPhone. Series 7 kommer med en større skærm end tidligere og med nye urskiver. Apple har dog holdt fast ved prisen fra sidste års model, og prisen for Apple Watch Series 7 starter derfor ved 3.299 kroner. Skal man have modellen med eSIM, så skal man dog lidt op i pris. Apple Watch Series 7 med eSIM, eller GPS + Cellular som Apple kalder det, koster fra 4.099 kroner. Vælger man Apple Watch med eSIM, følger der dog nogle gode fordele med. Du kan finde billige priser på Apple Watch og andre smartwatches her.

Se også: Find det bedste mobilabonnement til dig

Apple Watch med eSIM – hvorfor?

Et Apple Watch med eSIM gør det muligt for uret at benytte et mobilnetværk. Og det betyder, at du vil kunne bruge funktioner på Apple Watch, uden du behøver have din iPhone i nærheden. Det er fx opkald, beskeder, streaming af musik, notifikationer og mere. Dermed kan du tage afsted i parken, på løbeturen eller noget helt andet uden din iPhone på dig.

Inden man kan gå i gang med at bruge eSIM på iPhone skal man have et abonnement til det, som tillæg til et mobilabonnement. Nogle teleselskaber kalder det et smart-abonnement, smartnummer eller bare mobilabonnement til Apple Watch.

Du kan læse mere om fordele og ulemper ved eSIM her.

Teleselskaber med eSIM til Apple Watch 7

Når man skal finde en udbyder af eSIM til et smartwatch, så skal man også forstå hvordan det hele hænger sammen. Du kan nemlig ikke have én udbyder på dit mobilabonnement og en anden på dit smartwatch. De skal have samme udbyder og teleselskabet skal understøtte eSIM til netop det smartwatch.

Herunder kan du se de teleselskaber, der tilbyder eSIM til Apple Watch Series 7 og deres pris på det:

  • Teleselskabet 3: Hos 3 koster eSIM 30 kroner per måned. Se eSIM hos 3
  • Telenor: Hos Telenor koster eSIM 40 kroner per måned. Se eSIM hos Telenor
  • Telia: Hos Tellia koster eSIM til Apple Watch 29 kroner per måned.
  • Telmore: Her koster eSIM 29 kroner per måned. Se eSIM hos Telmore
  • YouSee: Hos Yousee koster eSIM 30 kroner per måned, men følger også gratis med i deres to dyreste mobilabonnementer til 249 og 299 kroner per måned. Se eSIM hos Yousee.

Ud over at eSIM hos disse teleselskaber virker til Apple Watch Series 7, virker det også med ældre Apple Watches – så længe de har eSIM-funktionalitet (cellular).

Se også: Guides og tips til eSIM

Opfølgning af sagen

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 28/6/2021 kom den efterfølgende historie med en artikel der drejer sig om Teleselskaber med eSIM til Apple Watch og Samsung Galaxy Watch – Historien kan du læse her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.