Er det værd at betale 10.000 kroner for en mobil?

De bedste telefoner er fremragende, men kan det betale sig at bruge 10.000 kroner eller mere på en mobil? Se bedste billigere alternativer.

Kan det betale sig at betale 10.000 kroner for en mobil, selvom den er den bedste på markedet? Det ser vi nærmere på i forbindelse med Samsung Galaxy Note 20 Ultra, der netop er kommet ud på hylderne i Danmark.

Samtidig lister vi de bedste alternativer til Note 20 Ultra.

Se også:

Hvilke streamingtjenester er bedst og billigst? 

Man skal virkelig have meget tid, hvis man kan pløje sig igennem de utrolige mængder film og serier, der er i de efterhånden mange streamingtjenester. Det kan samtidig være svært at vælge streamingtjeneste.

Vi guider til de bedste, lister deres priser og taler om de ting, man skal overveje, inden man vælger streamingtjeneste.

Se også: Priser på Netflix, Disney+, HBO…

Bredbånd med høje hastigheder til dem der spiller computer

Er du en af dem, der spiller meget computer, så har du behov for en hurtig bredbåndsforbindelse. Vi tipper til selskaber med den hurtigste bredbånd, lister priser og taler om de ting, man skal være opmærksom på ved valg af bredbånd til gamere.

Se også: Billig hurtig bredbånd

Q&A, Kortnyt og præmie

Som sædvanlig svarer vi på spørgsmål fra seerne, vi kommer omkring de vigtigste nyheder fra de seneste dage og endelig trækker vi også lod om et headset til værdi af 2.000 kroner.

Du kan deltage i lodtrækningen om et nyt headset til værdi af 2.000 kroner ved at stille et spørgsmål til os under videoen på Teknofil. Vi trækker og offentliggør vinderen i næste uge.

Husk også at abonnere på Teknofil.

Redaktionen har mere til sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. Steen Jørgensen gik videre med sagen. 20/8/2020 tunede vi igen ind på emnet med nyheden Hallo.dk sænker pris på mobilabonnementer – klar til 5G – Forstættelsen i sagen kan læses her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.