Hallo.dk sænker pris på mobilabonnementer – klar til 5G

Lavprisselskabet hallo.dk sænker priserne på sine abonnementer - få for eksempel 10 timers tale og 30 GB data for 89 kroner. Se priser på de nye abonnementer.

Hallo.dk sænker pris på mobilabonnementer – klar til 5G

Hallo.dk er et af flere mindre men spændende teleselskaber, der laver røre i det danske mobilhav. Nu sænker de priserne på deres mobilabonnementer og gør samtidig klar til 5G.

Hallo.dk er et lavprisselskab, der fokuserer på stærke priser på mobilabonnementer. De benytter TDC’s netværk, som gennem flere år er kåret til Danmarks bedste netværk. Man kan altså få lave priser, god dækning og høje datahastigheder som kunde hos hallo.dk.

Pris på mobilabonnementer hos hallo.dk – klar til 5G

Nu har de så opdateret deres mobilpakker, der i de fleste tilfælde er blevet billigere eller har fået mere indhold. De nye mobilabonnementer fra hallo.dk ser således ud:

10 Timer & 30 GB, inkl. 8 GB data i EU

Pris: 89 kroner / md

20 Timer & 30 GB, inkl. 8 GB data i EU
Pris: 99 kroner / md

Fri Tale & 15 GB, inkl. 9 GB data i EU
Pris: 119 kroner / md

Fri Tale & 60 GB, inkl. 10 GB data i EU
Pris: 139 kroner / md

Tidligere fik man for eksempel fri tale og 50 GB data til 149 kroner. Nu får man altså fri tale og 60 GB til en lidt lavere pris. Selskabets billigste abonnement er også gjort billigere og mere tidssvarende. Man får stadig 30 GB data, men kun med 10 timers tale – til gengæld er det billigste abonnement blevet 10 kroner billigere. Det er de færreste, der har behov for mere end 10 timers tale.

Alle abonnementer kommer uden binding og oprettelsesgebyr. Samtidig oplyser selskabet, at de nye abonnementer også er klar til 5G. Det ventes, at TDC er klar til at trykke på startknappen for 5G i inden udgangen af 2020. Her vil hallo.dk så være klar til at aktivere 5G i de nye abonnementer.

Julian Fawaz, co-CEO hos Hallo Mobil, forklarer, at 5G-netværket kommer til at revolutionere måden vi kommer til at bruge det mobile netværk, og giver mulighed for et stort spring fremad henover utallige brancher.

“Hastigheden på 5G er for eksempel op til 65 gange så hurtigt som 4G netværket. For at sætte tingene i perspektiv, så kan hastigheden på 4G maksimalt komme i nærheden af 80-100 Mbit per sekund, når det har bedst mulig dækning. Til sammenligning kommer hastigheden på 5G-nettet til at ligge på omkring 1900 Mbit per sekund”.

Hallo.dk tilbyder 5G i selskabets nye abonnementer. Har man i forvejen et abonnement hos selskabet, kan man kun benytte 4G. Ønsker man 5G skal man skifte til et af selskabets nye 5G-abonnementer.
Se også: Aktuelle priser på mobilabonnementer hos hallo.dk

Mobilt bredbånd til samme priser

Selskabet tilbyder også mobilt bredbånd, men her er priserne ikke ændret. Til gengæld har de ændret i bindingsperioden, der tidligere var seks måneder. Nu er der ingen bindingsperiode. Herunder kan du se priser på mobilt bredbånd hos hallo.dk.

200 GB
Pris: 199 kroner / md

500 GB
Pris: 279 kroner / md

1000 GB
Pris: 349 kroner / md

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Emnets videre forløb

Temaet fortsætter med at være relevant. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. 3/7/2020 gik redaktionen videre og publicerede en artikel med fokus på Tre gode telefoner til wifi hotspot – også gode om 5 år – Du finder den her. Du kan læse absolut seneste nyt her.