De billigste streamingtjenester: Hvad koster de? Se priser

Hvad koster streamingtjenester til film og serier og hvilke er de billigste? Se guide til priser på de mest populære streamingtjenester.

De billigste streamingtjenester: Hvad koster de? Se priser

Der findes virkelig mange streamingtjenester i dag og i de fleste tilfælde tilbyder de interessant og spændende film og serier. Der er dog ret stor forskel i pris – guide til de billigste streamingtjenester.

I en lang periode var det Netflix og HBO, der sad på de bedste streamingtjenester tilgængelige i Danmark. Super godt indhold i form af serier og film – men også i store træk til de samme priser fra 80-90 kroner.

De sidste par år er der dog blevet rusket godt og grundigt op i markedet. Nye spillere er kommet til med nyt unikt indhold og priser, der faktisk har gjort markedet ganske konkurrencepræget. Vi ser streamingtjenester med priser fra 39 kroner om måneden – og det er ikke bare afdankede tjenester med obskurt indhold. Det er toptjenester med populært mainstream-indhold.

Se også: Mobilabonnementer med streaming

Hvad koster streamingtjenester? Priser på de billigste

  • Apple TV +: Priser fra 39 kroner om måneden
  • Disney +: Priser fra 49 kroner om måneden
  • Amazon Prime Video: Priser fra 45 kroner om måneden
  • MUBI: Priser fra 59 kroner om måneden
  • Netflix: Priser fra 79 kroner om måneden
  • HBO: Priser fra 99 kroner om måneden
  • Viaplay: Priser fra 99 kroner om måneden
  • Cmore: Priser fra 99 kroner om måneden

Se også: Test af Disney+

Forskel på pris – og indhold

Der er ganske stor forskel på priserne de forskellige streamingtjenester imellem. 39 kroner for den billigste og 99 kroner for den dyreste. Til gengæld kan der også være stor forskel på indholdet i de forskellige tjenester.

Apple TV+ er den billigste streamingtjeneste, men udvalget er også meget begrænset. I hvert fald i skrivende stund. Disney+ er overraskende billigt – overraskende fordi de har enormt meget populært indhold i form af Marvel-film, James Bond, Star Wars og alle de kendte Disney-klassikere.

Netflix er verdens mest populære tjeneste og de har fundet en god kombination af indhold – ofte unikt indhold – og pris. 79 kroner virker som en meget rimelig pris med tanke på alle de film og serier, man får adgang til.

Heldigvis er priserne generelt ikke på et niveau, hvor ens budget bliver smadret. Man kan med sindsro prøve de forskellige tjenester af – og det ofte gratis en i kort periode. Ingen af tjenesterne benytter bindingsperiode, kun for den måned man betaler for fremadrettet.

Se også: Sparetips til streamingtjenester