Disse teleselskaber tilbyder eSIM til telefoner

Der er mange fordele ved eSIM, og efterhånden undersøtter mange danske teleselskaber det. Her kan du se hvilke teleselskaber, der tilbyder til eSIM til telefoner.

Disse teleselskaber tilbyder eSIM til telefoner

Det har været en lang proces, men nu er en stor del af de danske teleselskaber endelig klar med eSIM til telefoner. Her giver vi et overblik over, hvilke teleselskaber der tilbyder eSIM til telefoner.

Først var sim-kortene store, så blev de lidt mindre, så blev de lidt mindre igen og nu er fremtiden her: eSIM. eSIM er en forkortelse for elektronisk sim-kort og det er faktisk netop hvad det er. Et eSIM er nemlig ikke et fysisk sim-kort, der skal ind i telefonen, men i stedet downloades det direkte via en QR-kode, som teleselskabet sender.

eSIM giver fordele for både telefonproducent, teleselskab og kunderne hos teleselskaberne. Her vil vi nøjes med at have fokus på forbrugerne, som stille og roligt er begyndt at tage de nye sim-kort til dig. Lige som nano-sim nu er standard i telefoner, så vil eSIM også blive det.

eSIM giver for mobilkunderne en række fordele, hvor en af de bedste er hvor simpelt det bliver at skifte mobilabonnement. Ikke noget med at vente på sim-kort med posten længere, for det kommer bare i en email kort efter oprettelsen. Det gør det meget hurtigere og lettere at skifte mobilabonnement og teleselskab, og derved spare penge på mobilabonnementet. Eller hvis man fx skal ud at rejse og har brug for ekstra roamingdata. Potentialet ved eSIM er stort og der er mange fordele, men også enkelte ulemper.

eSIM vil i fremtiden kunne bruges til mange typer af produkter, men indtil videre benyttes de i telefoner, tablets og smartwatches. Herunder giver vi et overblik over teleselskaber med eSIM til telefoner.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Teleselskaber med eSIM til telefoner

#1 Greentel
Hos Greentel er eSIM helt nyt til deres mobilabonnementer. Indtil den 31. marts er det gratis og herefter koster det 50 kroner for nye og nuværende kunder.

Aktuelle tilbud på Greentel mobilabonnementer

#2 Call Me

Call Me tilbyder også eSIM til telefoner, som kan bestilles ved at logge ind på selvbetjening. Er man ikke kunde, vælger man eSIM ved oprettelsen. eSIM hos Call Me koster 99 kroner for nye og nuværende kunder.

Se mobilabonnementer hos Call Me

#3 Teleselskabet 3

3 var først med eSIM i Danmark og gør ikke forskel på fysisk sim-kort og eSIM i deres webshop. Det betyder at eSIM er gratis hos 3.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos 3

#4 Telenor

I december 2020 blev Telenor endelig klar med eSIM til blandt andet telefoner. Også hos Telenor koster det ikke ekstra at vælge eSIM.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos Telenor

#5 Telia

Telia er også blandt de danske teleselskaber, der tilbyder eSIM til telefoner. Lige som hos 3 er eSIM gratis hos Telia.

Se mobilabonnementer hos Telia

#6 Telmore

Telmore tilbyder også mobilkunderne eSIM til deres kompatible telefoner. Hos Telmore koster et eSIM dog 99 kroner for både nye og nuværende mobilkunder.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos Telmore

#7 Yousee

Også Yousee har meldt klar til eSIM til telefoner. Hos Yousee koster et eSIM ikke ekstra. Det bestilles ved oprettelsen af et nyt mobilabonnement eller i Mit Yousee for nuværende kunder.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos Yousee

Sådan kommer du i gang med eSIM

Inden du kaster sig ud i at bestille et eSIM hos et af syv ovenstående teleselskaber, så skal du først og fremmest være sikker på, at du kan benytte eSIM i din telefon. Okay, så du har fundet ud af, at du gerne vil have eSIM. Måske fordi du gerne vil have både privat- og arbejdsnummer i din telefon, eller fordi du bare gerne vil have eSIM og drage nytte af fordele ved dette. Men først skal du være sikker på, at din mobiltelefon understøtter eSIM. Dernæst skal du tjekke at teleselskabet understøtter eSIM på netop din mobiltelefon. Er der grønt lys ved begge, så kan du roligt bestille et eSIM.

Se også: Guides og tips til brug af eSIM

Temaet er ikke slut

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. 13/1/2021 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel om Børn og unge har anderledes mobilbrug i hjemmeskole – Historien finder du her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..