Det billigste mobilabonnement for familien?

Det billigste mobilabonnement for familien? I denne guide forklarer vi, hvordan familien kan spare penge, når der skal vælges mobilabonnementer.

Det billigste mobilabonnement for familien?

Med et stort udvalg af mobilabonnementer på markedet, så kan det være svært at finde et til sig selv. Og skal man derudover også udstyre resten af familien med mobilabonnementer, så bliver det straks meget mere kompliceret. Skal man vælge teleselskabers skræddersyede familieløsninger med samlerabat eller gå efter lavprisselskabernes billige tilbud? Læs her hvordan man vælger det billigste mobilabonnement for familien.

Skal far, mor samt og børn have mobilabonnementer, så åbner der sig en masse muligheder – som oftest bliver fuldstændig uoverskuelige. Familieabonnementer, datadeling, samlerabat, tilbud på streamingtjenester og mange andre muligheder. Det kan være svært at få overblik og rent faktisk se, hvor man får den billigste løsning for hele familien.

Teleselskabernes familieløsninger

De store danske teleselskaber har hver især deres “fordelagtige” løsning til familien med samlerabat og datadeling. Her er mobilabonnementer dyrere, men samlerabatter gør dem mere attraktive.

Hos Telenor får man 50 kroner i rabat på hvert ekstra mobilabonnement, når du samler to eller flere mobilabonnementer. Hos Telia kan op til fem familiemedlemmer opnå familierabat, hvis blot et familiemedlem har købt Telias ONE- eller ONEWORLD-abonnement. Og hos YouSee kan du tilføje op til 5 familiemedlemmer i det abonnement, du køber. Alt efter abonnement sparer du mellem 20 og 150 kroner på hvert ekstra abonnement, der tilkøbes. Hos 3 er det muligt at købe et særabonnement kaldet Ekstra Bruger. Abonnementets indhold kan deles af alle i husstanden med et “Fri tale”-abonnement.

Læs også: Mobilabonnementer med samlerabat

Tilbud hos lavprisselskaberne

Anderledes er det hos lavprisselskaber, hvor det er mere simpelt og overskueligt, specielt når der skal sammenlignes priser.

Hos disse teleselskaber er det selvfølgelig prisen og indholdet, der er i fokus – altså hvor meget man får for pengene. Her kan der vælges et billigt abonnement, der passer perfekt til fars, mors og børnenes forbrug.

Se også: Find de billigste priser på mobilabonnementer

Hvad er billigst?

Hvilken løsning der er den billigste, kommer meget an på den enkelte familie og jeres behov. Hvis vi tager udgangspunkt i en familie med far, mor og to børn, hvor mor og far bruger mere data og taletid og børnene kan nøjes med en mindre mobilpakke. I eksemplet herunder har vi arbejdet ud fra et forbrug der hedder omkring 20 GB data til far og mor og maksimum 10 GB til børnene.

 • Telenor: To abonnementer med fri tale og 20 GB tale samt to 5 timers tale+5 GB abonnementer til børnene. Samlet pris: 406 kroner per måned.
  Se aktuelle tilbud hos Telenor
 • Telia: Et Telia ONE-hovedabonnement med fri tale og fri data. Dertil tre ONEMORE-abonnementer til resten af familie. Samlet pris: 636 kroner per måned.
 • Yousee: Hovedabonnement med fri tale og fri tale samt tre ekstra brugere. Samlet pris: 746 kroner per måned.
  Se aktuelle tilbud hos Yousee
 • 3: Et hovedabonnement med 50 GB data (20 GB hver til far og min samt 5 GB til hver af børnene) og fri tale samt tre ekstra brugere. Samlet pris: 500 kroner per måned.
  Se aktuelle tilbud hos 3
 • Lavprisselskaber: To abonnementer fra Oister med fri tale og 20 GB data samt to abonnementer fra dukaTale med 5 timers tale, 5 GB data og fri sms/mms. Samlet pris: 296 kroner.
  Se aktuelle tilbud hos dukaTale

  Se aktuelle tilbud hos Oister

Der er i dette eksempel ingen tvivl om, hvilken løsning der er den billigste. Samler man mobilabonnementer til familien hos lavprisselskaber, så er den billigste prise lige nu 296 kroner per måned. Telenor kommer tættest på med 406 kroner per måned, men det er stadig over 1.300 kroner at spare om året. Man skal selvfølgelig huske, at vælger man en familieløsning hos et teleselskab, så kan der følge nogle fordele med, som fx gratis opkald til familiemedlemmer og i nogle tilfælde også mere mobildata. Men har man ikke brug for dette? Ja, så er det spild af penge. Derfor: Find ud af hvad behov er og gå efter mobilabonnement, som matcher dette bedst muligt.

Se også: Guides til billig telefoni