Det billigste mobilabonnement med samlerabat og mængderabat

Du kan spare penge ved at købe flere mobilabonnementer hos samme teleselskab. Se hos hvilke teleselskaber du kan købe et abonnement med samlerabat og mængderabat.

Det billigste mobilabonnement med samlerabat og mængderabat

I din husstand er I formentlig flere med hvert sit mobilabonnement. Og måske har I endda et mobilabonnement hos forskellige teleselskaber. Der kan dog være mange gode grunde til at købe et abonnement med samlerabat, hvis I er flere i samme husstand.

Flere teleselskaber giver samlerabat og mængderabat, så abonnementerne bliver billigere, jo flere I køber. Jo flere abonnementer, I samler, desto bedre kan det svare sig – og jo mere sparer I i forhold til at købe abonnementerne hver for sig.

Men hvilket abonnement med mængderabat skal du vælge? Og hvilke rabatter gives der hos de forskellige teleselskaber? Få overblik over det her.

Se også: Priser og tilbud på mobilabonnementer 

De billigste abonnementer med mængderabat

#1 Telenor
Hos Telenor sparer du 50 kroner på hvert ekstra mobilabonnement, når du samler to eller flere mobilabonnementer. For eksempel:
20 GB data (fri data indtil 15. august), fri tale og 12 GB data i 55 lande
Pris: 109 kroner per måned med samlerabat (normalpris: 159 kroner per måned)

Se aktuelle abonnementer hos Telenor

#2 Telia
Hos Telia kan op til fem familiemedlemmer opnå familierabat, hvis blot et familiemedlem har købt Telias ONE- eller ONEWORLD-abonnement. For eksempel:
Fri tale og fri data (20 GB i EU) inkl. 5G
Pris: 249 kroner per måned for ONE til én person (derefter 119 per måned for hvert enkelt yderligere familiemedlem)

Se mobilabonnementer hos Telia

#3 OiSTER
OiSTER giver 10 kroner i rabat for køb af tre abonnementer, der tegnes i samme CPR- eller CVR-nummer. 10 abonnementer giver 80 kroner i rabat. Privatpersoner kan have op til 12 mobilabonnementer knyttet til samme CPR-nummer. For eksempel:
Fri tale og 10 GB data (6 GB i EU)
Pris: 69 kroner per måned med samlerabat (normalpris: 79 kroner per måned)

Se aktuelle abonnementer hos Oister

#4 YouSee
Hos YouSee kan du tilføje op til 5 familiemedlemmer i det abonnement, du køber. Alt efter abonnement sparer du mellem 20 og 150 kroner på hvert ekstra abonnement, der tilkøbes. Hvert ekstra abonnement får tildelt samme mængde data. For eksempel:
Fri tale og 60 GB data (20 GB i 48 lande) inkl. 5G
Pris: 149 kroner per måned med samlerabat (normalpris: 249 kroner per måned)

Se aktuelle abonnementer hos Yousee

Hvilket teleselskaber har den bedste samlerabat?

De teleselskaber, som tilbyder mængderabat, har alle det til fælles, at du sparer penge ved at købe flere abonnementer.

Hvis du skal købe rigtig mange mobilabonnementer, tilbyder OiSTER mængderabat til flest abonnementer. Du opnår dog kun en besparelse på 10 kroner ved køb af tre abonnementer hos lavprisselskabet.

Hos YouSee opnår du store rabatter på op til 150 kroner, hvis der købes det største abonnement. Spørgsmålet er så, om den eller de øvrige familieabonnementer har behov for et så stort abonnement.

Telias samlerabat giver en stor besparelse og et billigt mobilabonnement for alle de øvrige familiemedlemmer. Men også her skal du overveje, om det kan svare sig at dele dit dyre One-abonnement med dine familiemedlemmer, hvis de kun har et meget beskedent forbrug, som kan dækkes af et billigere abonnement.

Se også: Abonnementer til hele familien

Temaets videre forløb

Vi følger op med den seneste udvikling. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 5/7/2021 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel med temaet Mobilabonnementer med ekstra data hele sommeren – Du kan læse den her. Se de seneste nyheder om emnet her.