Det billigste hurtige bredbånd i 2022

Skal du vælge bredbånd via fiber, kabel-tv (coax) eller mobilt bredbånd? Se de laveste priser på abonnementer på alle typer bredbånd.

Det billigste hurtige bredbånd i 2022

Du vil gerne have hurtigt og billigt internet i hjemmet, men hvad skal du vælge? I dag kan man vælge mellem flere typer af bredbånd, herunder fiber, kabel-tv og mobilt bredbånd, som alle er gode løsninger. Her tager vi et kig på, hvilken type bredbånd har den laveste månedlige pris.

Se også: Tips til bedre og billigere bredbånd

Det rigtige bredbånd for dig?

Når du leder efter det hurtigste bredbånd, er der (hvis altså der er adgang til fiber på adressen) fiber, kabel-tv (coax) og mobilt bredbånd med 4G eller 5G.

Fiberbredbånd er den nyeste og mest avancerede af dem, og er samtidig også den hurtigste og mest stabile. Dernæst er der bredbånd via kabel-tv, der i dag leverer bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbps. Til sidst er der mobilt bredbånd, der typisk er langsomst, men derimod har andre fordele. Læs mere om fordelene ved mobilt bredbånd her.

Er du i tvivl om fiber, kabel-tv eller mobilt bredbånd er bedst for dig, så læs denne guide.

Hvilken type bredbånd er billigst?

Vil du gerne have hurtigt bredbånd, men samtidig betale den laveste pris hver måned? Så kig med herunder.

Fiberbredbånd

Typisk er bredbånd via fiber den dyreste løsning, medmindre man render ind i et godt tilbud. Her er det dog noget mere uigennemsigtigt, da det afhænger af udbyder og netværk. Typisk koster 1000 Mbit bredbånd via fiber omkring 329-349 kroner per måned. Lige nu har Jet-Net dog et tilbud, hvor man i 6 måneder betaler 229 kroner. Også både Hiper og Stofa har 1.000 Mbit til 199 kroner de første 6 måneder. Udbyderen Kviknet har de første 3 måneder gratis lige nu.

Se aktuelle pris på fiberbredbånd hos Fastspeed

Kabel-TV bredbånd

Når det kommer til 1.000 Mbit bredbånd via kabel-tv er priserne en tand lavere. Her er der flere udbydere, der ligger med månedlige priser omkring 270 kroner. Igen ser vi en lavere pris hos Jet-net samt Kviknet, hvor prisen er 219 og 229 kroner per måned.

Se aktuelle priser på bredbånd

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd tyder dog på at være den billigste løsning, hvis du gerne vil have hurtigt bredbånd i hjemmet. Her tilbyder flere udbyder 4G-bredbånd til en månedlig pris omkring 230 kroner med fri data. Det er dog Oister, der lige nu har den laveste pris med 179 kroner per måned i seks måneder. Herefter er prisen 239 kroner.

Se aktuelle priser på mobilt bredbånd