De billigste mobilabonnementer til børn lige nu

Mangler i et billigt mobilabonnement til barnets mobil, så er der gode tilbud netop nu. Her er de billigste mobilabonnementer til børn.

De billigste mobilabonnementer til børn lige nu

Det er ikke kun far og mor, der skal udstyres med en mobiltelefon – børnene vil også være med. Og det giver god mening, når de kommer op i en alder, hvor de forstår mobiltelefoner og hele den verden den bringer med sig. Som familie vil man gerne sikre sig, at man får den billigste pris på mobilabonnementer til børn, og samtidig er godt sikret med forbrugskontrol og mod takserede tjenester.

Der findes et enormt udvalg af mobilabonnementer på markedet, som alle sammen kan bruges i barnets mobiltelefon. Men som regel har børnene et langt mindre forbrug af SMS og taletid, hvor der i stedet bliver brugt mere data. Derfor giver det mening at vælge at abonnement, hvor der netop er masser af mobildata. Vælger familien samme teleselskab, så er der ofte fordele og samlerabatter af komme efter, som i fx Yousees familieabonnement. Disse familieabonnementer hos teleselskaberne er dog sjældent den billigste løsning. Vil man have det billigste, så kigger man hos lavprisselskaberne. Herunder er nogle af de billigste mobilabonnementer til børn.

Se også: Guides og priser på mobilabonnementer til familien

Her er de billigste mobilabonnementer til børn

#1 dukaTale

5 timers tale og 5 GB data
Netværk: Telia
Pris per måned: 59 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos dukaTale

#2 CBB

Fri tale og 6 GB data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 69 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos CBB

#3 Greentel

2 timers tale og 20 GB data
Netværk: Telia
Pris per måned: 79 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Greentel

#4 Oister

30 timer tale og 60 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 99 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Oister

#5 Eesy

Fri tale og 15 GB data
Netværk: TDC
Pris per måned: 99 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Eesy

Husk at tjekke mobildækningen i børneabonnementet

Som den hurtige har spottet i prissammenligningen herover, så er der mobilabonnementer til børn hos forskellige teleselskaber, på forskellige mobilnet. Og det er der en god grund til. For selvom en billig pris er vigtig, så skal der altså også være ordentlig dækning. Bor du et sted hvor et teleselskab har dårlig eller ingen dækning, så kan man stå i en træls situation, hvor man ikke kan få kontakt til barnets mobiltelefon. Så derfor: husk at vælge et mobilabonnement hos et teleselskab, hvor du ved dækningen er god. Er du i tvivl, så indtast dit postnummer herunder og se kundernes oplevelse med mobildækningen i dit område:

Se også: De billigste mobilabonnementer til børn

Videre nyt om Mobilabonnement

Der er kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 18/5/2021 rettede vi nyt fokus på sagen med nyheden; Tilbud på mobilabonnementer – gratis eller dobbelt op på data – Artiklen kan læses her. Seneste nyt om temaet finder her.