Tilbud på mobilabonnementer – gratis eller dobbelt op på data

Der er sæson for gode tilbud på mobilabonnementer - se de bedste, der enten giver gratis telefoni eller dobbelt op på data.

Tilbud på mobilabonnementer – gratis eller dobbelt op på data

Det er ikke solstik, der kan have ramt teleselskaberne, for det er stadig koldt som var vi februar – men måske de håber at trylle lidt varme frem med gode tilbud. I hvert fald er der de seneste dage dukket flere attraktive tilbud på mobilabonnementer op hos nogle af de danske teleselskaber.

Herunder lister vi de bedste tilbud på mobilabonnementer lige nu.

Se også: Opdateret oversigt til de billigste mobilabonnementer

Bedste tilbud på mobilabonnementer

Oister

Oister tilbyder dobbelt op på data frem til og med 31. august. Det betyder, at du kan få et mobilabonnement hos dem med 50 timers tale og 100 GB data for 99 kroner om måneden. Et Oister-abonnement oprettes uden binding, så synes du, at du ikke har behov for abonnementet efter den 31. august, kan du let skifte til et andet abonnement hos Oister eller hos et andet teleselskab.

Se aktuelle tilbud hos Oister

dukaTale

Tilbyder lige nu to måneders gratis mobilabonnement og det er muligt at vælge mellem tre abonnementer. Alle tre har fri tale og enten 10, 20 eller 50 GB data. Alt indhold kan bruges i hele EU – der er ingen begrænsninger på hverken tale eller data i EU. dukaTale benytter ikke binding og man kan derfor hurtig skifte til et andet selskab, hvis man er utilfreds.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

CBB Mobil

CBB Mobil kører også lige nu med et godt tilbud. Det kan ikke helt matche Oisters tilbud, men måske mobildækningen er bedre der, hvor du skal bruge din mobil mest. CBB benytter det fælles TT-netværk, som Telenor og Telia står bag. CBB Mobil tilbyder fri tale og 30 GB data til 99 kroner om måneden. 8 GB kan bruges i EU. Normalt får man 15 GB til prisen hos CBB Mobil.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

OK Mobil

OK Mobil kører med et identisk tilbud sammenlignet med CBB, nemlig fri tale og 30 GB data til 99 kroner om måneden – også her får man normalt 15 GB data. Og minsandten om OK Mobil ikke også bruger det fælles TT-netværk.

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer