De bedste nye trådløse headset til prisen (2022)

Der er ekstremt store prisforskelle på de nye helt trådløse headset, der er kommet her i 2022 - men ikke på kvaliteten. Guide med aktuelle priser.

De bedste nye trådløse headset til prisen (2022)

Vi har haft fingrene i nogle af de nyeste helt trådløse headset – de såkaldte TWS-headset – der er kommet her i 2022. Læs vores guide med OnePlus Nord Buds, Xiaomi Buds 3, Sony LinkBuds S, Sennheiser Momentum True Wireless 3 og Sony WF-1000XM4. Se, hvilket headset vi anbefaler.

Spar flere hundrede kroner på nyt headset

Da de første true wireless headset kom på markedet tilbage i 2016, var teknologien for dårlig og prisen for høj. Det var tendensen over en bred kam. Det ændrede sig dog allerede med anden generation – i hvert fald når vi taler teknologien.

Lyden blev forbedret, batteritiden længere. De var dog stadig ret dyre og set i forhold til kvalitet og pris, haltede de efter de andre headsettyper, selvom de naturligvis var meget handy. De seneste år er der heldigvis sket meget med prisen. Det er stadig muligt at få headset af denne helt trådløse in ear type til 1.500 til 2.000 kroner, men det er også muligt at få dem til langt lavere pris samtidig med, at de har imponerende funktioner og specifikationer.

Læs vores guide til de bedste af de nyeste TWS headset, der er kommet her i 2022 herunder. Der er virkelig store prisforskelle på headsettene, så du kan spare rigtig mange penge, alt efter hvilket headset du køber.

OnePlus Nord Buds 

Først og fremmest må jeg bare slå én ting fast: Hold da op, hvor sidder OnePlus Nord Buds bare behageligt og sikkert i ørene. Det er længe siden, jeg har oplevet så høj kvalitet på det punkt på et true wireless headset – hvis overhovedet.

Det er ikke bare noget, jeg oplever – også min kæreste og et par venner fortæller det samme. De to earbuds lukker samtidig omgivende støj rigtig fint ude, dog suser det lidt, når man cykler i modvind. Headsettet er ikke udstyret med støjreducering som sådan, men er åbenbart bygget, så de håndterer støj rigtig fint.

oneplus nord buds teaser

Lyden er ellers rigtig god – langt bedre end på de Nokia Buds, jeg har benyttet i nogle måneder og som kom på markedet til en vejledende pris på 799 kroner.

Detaljerne står klart frem, der er god bas og så lukkes omgivende støj som sagt fint ude. Kan lyden måle sig med de bedste og dyreste headset? Ikke helt, men det er faktisk ikke langt fra og til prisen er jeg ærlig talt forbløffet over lydkvaliteten.

Da det samtidig ikke går ud over batteritiden, så bliver det bare bedre og bedre. 7 timer på en opladning af de to earbuds og samlet omkring 27 timer med batteriæsken. Så er man dækket godt ind. Headsettet er derudover IP55-certificeret og tåler et regnskyl.

Det er vildt, så meget kvalitet man får for pengene med OnePlus Nord Buds – det er det klart bedste headset-køb, man kan gøre i dag. Den får et rent tital i karakter.

  • Karakter: 10/10
  • Pris: 399 kroner

De bedste priser på OnePlus Nord Buds

Opdateret 17/6 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Compumail
Mindstepris
303,-
303,-
Dataworld
Mindstepris
397,-
397,-
Skiftselv.dk
Mindstepris
447,-
447,-

OnePlus Nord Buds udbydes af 5 udbydere. Du kan spare op til 162,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus Nord Buds

Sammenlign aktuelle priser hos 5 webshops »

Se også: Billige gode headset til træning

Xiaomi Buds 3

Buds 3 sidder også sikkert og trygt i ørene, men ikke på helt samme niveau som Nord Buds. De har også et mere traditionelt design med de aflange stilke, der også bruges til let at skifte sange og styre lydniveau.

De har fin støjreduceringsteknik og kan skifte mellem tre forskellige tilstande: Light Mode, Balanced Mode eller Deep Mode – fra let støjredcuering til kraftig støjreducering.

Dual Transparency Mode forstærker stemmer og bortfiltrerer de vigtige lydfrekvenser fra omgivelserne

Man kan koble to Bluetooth-enheder til headsettet på samme tid. Headsettet er også vand- og støvtætte med IP55 klassifikation. De kan ikke tåle at komme under vand, men et regnskyl eller en vild svedetur klarer de fint.

Totalt får man op til 32 timers batteritid, når man har opladeretuiet med. Selve headsettet klarer 7 timer på en opladning.

Buds 3 er et glimrende trådløst headset, men giver ikke samme smæk for skillingen som OnePlus Nord Buds.

  • Karakter: 8/10
  • Pris: Set fra 899 kroner

Sammenlign priser på Xiaomi Buds 3 her.

Se også: De bedste trådløse earbuds

Sony LinkBuds S

Sony ramte noget ved siden af bullseye med deres første LinkBuds – særpræget design, der skulle optimere lyden i støjende omgivelser, men det virkede dårligt. LinkBuds S har mere traditionelt design og er et langt bedre headset end LinkBuds S. Det sidder fint og sikkert i ørene, men faktisk ikke på niveau med OnePlus Nord Buds.

Batteritiden på 6 timer på en opladning er okay – 20 timer yderligere med æsken.

sony linkbuds s

Lyden er god med fin sans for detaljerne i både høje, mellem og lave frekvenser og bassen er fin. Den aktive støjreducering virker godt og kan justeres med appen. Samlet set er lyden et nøk bedre end på OnePlus Nord Buds, men overhovedet ikke i en grad, der retfærdiggør prisen på 1.500 kroner.

  • Karakter: 7/10
  • Pris: Set fra 1.500 kroner

De bedste priser på Sony LinkBuds S

Opdateret 17/6 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Komplett.dk
Mindstepris
999,-
999,-
Elgiganten.dk
Mindstepris
999,-
999,-
Dustinhome.dk
Mindstepris
1.006,-
1.006,-

Sony LinkBuds S udbydes af 16 udbydere. Du kan spare op til 882,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sony LinkBuds S

Sammenlign aktuelle priser hos 16 webshops »

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Sennheiser Momentum True Wireless 3 er nogle af de bedste trådløse høretelefoner på markedet. Designet og materialerne er af høj kvalitet og de sidder godt og sikkert i ørene – de er meget behagelige i ørene selv efter længere tid.

De er IP-klassificeret til at kunne tåle sved og vandstænk.

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Lydkvaliteten er rigtig god med en klar og afbalanceret lyd og fremragende fylde, særligt bassen er af højeste kvalitet. Det har aktiv støjreduktion og den er rigtig effektiv. Der er adaptiv ANC til at tilpasse sig omgivelserne og så du tydeligere kan høre lyd omkring, når det er passende.

Batterilevetiden er god på disse hovedtelefoner uden at være opsigtsvækkende god. Du får lige under syv timers lytning fra en enkelt opladning med ANC slået til og med etuiet får man i alt 28 timers batteritid.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 er rigtig godt headset, men lige som mange andre af de allerbedste headset af denne type, så er prisen stadig i overkanten til det kan konkurrere med OnePlus Nord Buds som et bedre køb.

  • Karakter: 7/10
  • Pris: Set fra 1.899 kroner

De bedste priser på Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3

Opdateret 17/6 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Merlin
Mindstepris
1.856,-
1.856,-
Power
Mindstepris
1.899,-
1.899,-
Compumail
Mindstepris
1.958,-
1.958,-

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 373,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

Sony WF-1000XM4

Ser vi bort fra prisen, så er Sony WF-1000XM4 det headset, man bør købe. Det leverer ganske enkelt utrolig høj kvalitet på lyd og byggemateriale. Lyden er klokkeklar og dejlig fyldig samtidig, mens den aktive støjreducering vel ikke findes bedre end i dette headset.

Der er også tale om en mere kompakt design, så de også sidder bedre og mere sikkert i ørene end på forgængeren. Derudover er det også vandafvisende.

Sony WF-1000XM4

Et par fuldt opladte Sony WF-1000XM4 holder i op til 8 timer med aktiv støjreduktion aktiveret og helt op til 12 timer med ANC slukket. Med batteriæsken får man til 24 timers musik på farten. Det er noget mindre de med de andre i guiden, hvilket er lidt ærgerligt prisen taget i betragtning.

Og apropos prisen. Til en i skrivende stund bedste pris fra cirka 1.650 kroner, kan de ikke helt være med, når vi kigger på kvalitet og pris. Jo, de er det bedste helt trådløse headset, når man ser bort fra prisen, men det gør vi ikke i denne guide.

  • Karakter: 7/10
  • Pris: Set fra 1.649 kroner

De bedste priser på Sony WF-1000XM4

Opdateret 17/6 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Compumail
Mindstepris
1.982,-
1.982,-
Expert.dk
Mindstepris
1.999,-
1.999,-
Power
Mindstepris
1.999,-
1.999,-

Sony WF-1000XM4 udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 630,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sony WF-1000XM4

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

Se også: Test af headset