Top 5 bedste trådløse headset til prisen

Hvilke billige trådløse headset er de bedste på markedet lige nu? Vi tipper her til fem virkelig gode in ear høretelefoner til prisen - priserne er lave!

Top 5 bedste trådløse headset til prisen

Hvis du er på jagt efter nogle gode trådløse headset, behøver du ikke bruge 2.000 kroner eller mere. Du kan sagtens få et godt headset med god lyd, fin batteritid og dejlig komfort til en pris, hvor alle kan være med.

Markedet bugner dog med headset og mange er dårlige. Du skal som tommelfingerregel undgå headsets fra producenter med for dig helt ukendte navne. Du kan dog også risikere at brænde nallerne på produkter fra kendte brands, så derfor guider vi her til nogle af de bedste trådløse headset til prisen.

God lyd, batteritid og komfort

#1 OnePlus Buds Z2

Buds Z2 er lige kommet på markedet og de lægger sig uden besvær ind på en sikker førsteplads over de bedste headset i kategorien.

Design og pasform er glimrende, batteritiden på en opladning er fem timer med ANC aktiveret og syv uden. Med æsken får man hele 27 timers batteritid, når ANC er slået til, mens man får 38 timer, hvis man ikke bruger ANC. Lyden er virkelig god for et headset til denne pris og ANC’en fungerer godt. Hybridfunktionen, der kan lukke lyde tæt på en ind, er god, da man så kan orientere sig bedre i trafikken – den kan man vælge at slå til hele tiden.

Pris fra 879 kroner.

Se aktuelle priser på OnePlus Buds Z2 her

Se også: Bedste headset til træning

#2 Jabra Elite 75t (Active)

jabra 75t bedste headset til prisen

Jabra Elite 75T er ikke det nyeste headset på markedet, men siden lanceringen er dette fremragende headset faldet meget i pris og koster fra 600 kroner.

Pasformen er god, batteritiden rigtig fin og lyden er fremragende, særligt til prisen.

Pris fra 600 kroner.

Se aktuelle priser på Jabra Elite 75T her.

#3 Skullcandy Jib True

skullcandy jib

Så er vi på et prisleje, hvor alle kan være med: 300 kroner. Fås i sort eller en blanding af blå, rød og gul. Lyden er ganske fin og en opladning af headsettet giver seks timers spilletid. De kan bruges til træning uden bekymring, da de er stænkresistente.

Styringen af musik er i orden, men de har ingen særlige funktioner.

Se aktuelle priser på Skullcandy Jib True her.

#4 Nokia BH-805 Cancelling EarBuds

nokia Earbuds BH805

Nokia BH-805 Cancelling EarBuds har pænt design og er faktisk behagelige og praktiske at bruge, når man lige har fundet ud af betjeningen.

Lyden er rigtig fin, selvom ANC’en ikke bidrager med det vilde. Batteritiden på fem tim på en opladning og 20 timer i alt med batteriæsken er helt i orden.

Til en pris fra godt 700 kroner er de svære at komme uden om.

Pris fra cirka 700 kroner.

Se aktuelle priser på Nokia BH-805 Cancelling EarBuds her.

Se også: Gode telefoner til træning

#5 Nothing Ear 1

nothing ear 1

Nothing er et nyt brand med tidligere topchef fra OnePlus i spidsen – Ear 1 er selskabets første produkt, og det følger sporet fra OnePlus – fin kvalitet til forholdsvis lav pris.

Nothing Ear 1 har masser af gode funktioner, effektiv ANC, ser godt ud og spiller med ganske udmærket lyd.

Pris fra 899 kroner

Se aktuelle priser på Nothing Ear 1 her.

Se også: Test af headset