Top 5 bedste og billige headset til træning

Et godt headset til træning behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. Guide til fem af de bedste headset til træning og fitness.

Top 5 bedste og billige headset til træning

For mange kan det være rigtig motiverende med lyd i ørene, når man træner eller dyrker fitness. Det kan være musik, radio, podcast eller lydbøger. Går man lange ture, kan det være ekstra hyggeligt med en god bog eller en spændende podcast i ørene.

Udfordringen ved at bruge ét headset til både træning og til andet brug er, at et træningsheadset let bliver svedigt og halv ulækkert. Derfor foretrækker mange at have et headset kun til træning. Når man træner og dyrker fitness stiller man ikke nødvendigvis så store krav til lydkvaliteten – det handler mere om at finde et godt og praktisk træningsheadset, der ikke koster alverden.

Træn med god lyd i ørene

Herunder guider vi til nogle af de billigste headset til træning og fitness, der samtidig leverer fin kvalitet til prisen.

Koss FitClips KSC32i

Koss FitClips KSC32i er fleksible og komfortable med hook-over-the-ear-design, lyden er langt bedre end den lave pris antyder, og dette par har en universel fjernbetjening med én knap og mikrofon.

Og da disse øretelefoner er med kabel, behøver du ikke at bekymre dig om at oplade dem, selv om du måske skal bruge en hovedtelefon-jack-adapter afhængigt af, hvilken smartphone du bruger. Mikrofonen på dette FitClips-par er dog ikke fantastisk til telefonsamtaler.

Koss FitClips KSC32i

Headsettet koster fra cirka 130 kroner. Se aktuelle priser på Koss FitClips KSC32i her.

Skullcandy Push Active

I lighed med Apple AirPods’ “Hey Siri”-funktion giver Skullcandy’s version dig mulighed for at sige “Hey, Skullcandy” for at give håndfri stemmekommandoer uden at røre en knap på den sportsorienterede Push Active.

Med design med ørekrog er de i bund og grund en mere overkommelig version af Beats Powerbeats Pro. Push Active True-ørepropperne er udstyret med Bluetooth 5.2, er IP55-stænktætte, har indbygget Tile Finding Technology og er vurderet til at have op til 10 timers batterilevetid på en enkelt opladning ved moderate lydstyrkeniveauer.

Skullcandy Push Active

Headsettet koster fra cirka 550 kroner. Se aktuelle priser på Skullcandy Push Active her.

Jaybird Vista 2

Jaybirds Vista-sport-ørepropper er kendt for deres sikre pasform, ordentlige lyd og holdbarhed. Vista 2 har et par vigtige opgraderinger, der mangler i originalen: aktiv støjreduktion og en gennemsigtighedstilstand kaldet SurroundSense, som gør det muligt at høre omverdenen, en vigtig sikkerhedsfunktion for løbere og cyklister.

Vista 2-knopperne har en IPX68-vandmodstandsklasse, hvilket betyder, at de både er støvtætte og helt vandtætte. Jaybird siger, at de også er sved-, tryk- og faldsikre. Og det kompakte etui er nu stænktæt og støvafvisende med en IP54-klassificering.

jaybird vista

Headsettet koster fra cirka 1.000 kroner. Det er en høj pris i forhold til de andre i guiden, men man får utrolig meget headset til prisen.

Se aktuelle priser på Jaybird Vista 2 her.

Se også: Sammenlign priser på headset

Plantronics BackBeat Fit 3100

Motionister, der ønsker en sporty, virkelig trådløs oplevelse, kan give BackBeat Fit 3100 et skud. Plantronics har forstærket disse knopper med IP57-certificering, hvilket betyder, at de er stærke nok til at modstå vandstråler med højt tryk.

De fleksible silikone-ørekroge giver tilstrækkelig komfort og stabilitet til at sidde fast på ørerne, mens virksomhedens Always Aware-ørepropper åbner lydbilledet og gør det muligt for dig at høre dine omgivelser bedre, når du træner udendørs.

Plantronics BackBeat Fit 3100

Lyden er helt i orden og batteriet giver 5 timer på en opladning. Headsettet koster fra cirka 600 kroner. Se aktuelle priser på Plantronics BackBeat Fit 3100 her.

Sol Republic Shadow Wireless

Sol Republic Shadow Wireless er billigt headset med rigtig fin lyd. Der er et mærkbart boost i basen, når du aktiverer Outdoor, som du også bør skifte til, før du går i gang.

Shadow Wireless har en komfortabel pasform med en justerbar ledning. Batteriets levetid er på 8 timers spilletid på en fuld opladning. Headsettet har en pris fra 299 kroner.

Se aktuelle priser på Sol Republic Shadow Wireless her.

Se også: Guides til headset