Bredbånd hos Call me – Se priser på bredbåndsabonnementer

Call me kører med konkurrencedygtige priser på mobilt bredbånd - sammenlign pakker og priser.

Bredbånd hos Call me – Se priser på bredbåndsabonnementer

Call me tilbyder ikke kun mobilabonnementer – de tilbyder også mobilt bredbånd. Sammenlign priser på mobile bredbåndspakker hos Call me.

Call me tilbyder lige som de fleste andre teleselskaber også bredbåndopkobling i form af mobilt bredbånd og vi sammenligner her priser og pakker på mobilt bredbånd hos Call me.

 

Priser for bredbånd hos Call me

Selskabet tilbyder mobilt bredbånd til konkurrencedygtige priser sammenliget med de andre lavprisselskaber som for eksempel Oister (sammenlign priser på bredbånd hos Oister) og CBB Mobil (sammenlign priser på bredbånd hos CBB) – se priser og mængden af data, man kan få hver måned hos Call me.

Se også: Billig mobilt bredbånd

 

6 GB data / md – Pris: 69 kroner

20 GB data / md – Pris: 129 kroner

50 GB data / md – Pris: 169 kroner

250 GB data / md – Pris: 299 kroner

De to bredbåndsabonnementer med 6 og 20 GB data om måneden, er møntet folk med moderat dataforbrug. Er du mere hardcore streamer af tv-serier og film, så skal du vælge enten abonnementet med 50 eller 250 GB data.

Se også: Sammenlign bredbåndspriser hos Call me 

 

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos Call me

Call mes mobile bredbåndsabonnementer er først og fremmest rettet mod dem, der bare vil have et simkort til deres tablet. De sælger godt nok et mobilt bredbånds USB-modem, der kan sættes i en computer – det er en noget gammeldagsmetode til at få netopkobling til ens computer, men den virker fint på farten, hvis man ikke kan bruge sin mobil som wifi-hotspot.

I modsætning til de fleste andre teleselskaber tilbyder Call me ikke wifi routere sammen med deres bredbåndsabonnementer – det er ellers en smart og simpel metode til at kunne koble flere enheder op til samme bredbåndsabonnement i hjemmet.

Er du i forvejen mobilkunde hos Call me, kan du få særpris på dint bredbåndsabonnement hos selskabet.

Se også: Sammenlign mobilpriser hos Call me 

 

Hastigheder

Man kan forvente at surfe med hastigheder mellem 17-71 Mbit/s med Call mes mobile bredbånd og uploadhastigheder på 5-43 Mbit/s.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd

 

Mere til fortællingen

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. Steen Jørgensen fulgte op på sagen. 21/8/2017 kørte vi en artikel omkring Bredbånd hos CBB Mobil – sammenlign priser på abonnementer – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..