oister

Bredbånd hos Oister – sammenlign priser

De kommende dage vil vi se nærmere på de bredbåndsløsninger, som de enkelte teleselskaber tilbyder og vi starter med Oister > Bredbånd hos Oister – se priser.

Oister har velfortjent opnået et ry som et teleselskab med mobilabonnementer med meget indhold til lave priser – og alle Oisters mobilabonnementer indeholder endda roaming, så man kan bruge dem i udlandet. Det betyder masser af tale og fri sms/mms, men dog begrænset data op til godt 3 GB.

Men Oister tilbyder også bredbåndabonnementer og det sammen med en 4G WiFi Router for optimal udnyttelse af bredbåndsabonnementet. Med en 4G wifi router har du samtidig mulighed for at tage dit bredbånd med i sommerhus, på camping eller andre steder, du gerne vil have wifi opkobling.

Se også: Sammenlign priser på bredbånd

 

Priser for bredbånd hos Oister

5 GB data / md - Pris: 56 kroner inkl. gebyr på 7 kroner.

Til abonnementet med 5 GB data kan man vælge at tilkøbe en 4G USB modem for 279 kroner – man kan også bare vælge kun at få sim-kortet og så selv sætte det i en enhed, man benytter i forvejen, for eksempel en tablet.

50 GB data / md - Pris: 136 kroner inkl. gebyr på 7 kroner.

100 GB data / md - Pris: 176 kroner inkl. gebyr på 7 kroner.

150 GB data / md - Pris: 206 kroner inkl. gebyr på 7 kroner.

Til abonnementerne med 50 GB data, 100 GB data og 150 GB data kan man vælge at tilkøbe en wifi router  for 199 kroner – man kan også bare vælge kun at få sim-kortet tilsendt for 0 kroner.

Se også: Det billigste mobilabonnement hos Oister

 

Hastigheder og forbrug

Man kan forvente at surfe med hastigheder mellem 8-35 Mbit/s og på uploadhastigheder kan man forvente at ligge lidt lavere med 2-24 Mbit/s.

Bruger du mere data end det valgte bredbåndsabonnement indholder, sættes hastigheden ned i et omfang, hvor man ikke vil kunne streame musik eller videoer, men man skulle dog kunne surfe på nettet med ens opkoblede enheder.

Se også: Prissammenligninger af abonnementer hos Oister