Bredbånd hos CBB Mobil – sammenlign priser på abonnementer

CBB tilbyder også mobilt bredbånd med forskellige typer bredbåndsabonnementer - se priser og indhold af data i bredbåndspakker hos CBB Mobil

Bredbånd hos CBB Mobil – sammenlign priser på abonnementer

De fleste teleselskaber tilbyder bredbånd og har en række forskellige bredbåndsabonnementer man kan vælge mellem. Vi har sammenlignet priser på bredbånd hos Oister og nu kommer turen til CBB Mobil > Bredbånd hos CBB Mobil – se priser.

CBB er blandt landets billigste teleselskaber, når det gælder mobilabonnenter og den trend følger de også på bredbånd, hvor man kan vælge mellem en række forskellige bredbåndsabonnementer med forskelligt indhold.

Se også: Billig mobil bredbånd

 

Priser for bredbånd hos CBB Mobil

5 GB data / md – Pris: 59 kroner

15 GB data / md – Pris: 129 kroner

80 GB data / md – Pris: 199 kroner

200 GB data / md – Pris: 299 kroner

De to første bredbåndsabonnementer med 5 GB og 15 GB data, er rettet mod brug på en computer med et 4G-modem, hvor du ikke går alt for meget amok i streaming af video og musik. De to andre med 80 GB og 200 GB data hver måned, kan benyttes med en 4G-router, så man kan dele opkoblingen med andre enheder og streame løs af musik og video.

Se også: Det billigste mobilabonnement hos CBB Mobil

 

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos CBB

  • Er du i forvejen mobilkunde hos CBB, så får du 20 kroners rabat på alle bredbåndsabonnementer hos CBB Mobil.
  • Til de to bredbåndsabonnementer med 5 GB og 15 GB kan du tilkøbe et 4G-modem, som du kan sætte i computeren og gå på nettet via den.
  • Til de to bredbåndsabonnementer med 80 og 200 GB kan man tilkøbe en 4G-router for 249 kroner. Så kan du sætte 4G data simkortet i routeren og koble mange enheder op til samme forbindelse på én gang.

Se også: Sammenlign mobilpriser hos CBB Mobil

 

Hastigheder og forbrug

Man kan forvente at surfe med hastigheder mellem 17-71 Mbit/s med CBBs bredbåndsabonnementer og når det gælder uploadhastigheder taler vi 5-43 Mbit/s.

Overskrider du dit forbrug, der er inkluderet i dit bredbåndsabonnement, så sættes hastigheden ned til 256 Kbit/s. Det vil naturligvis sætte en stoppe for at streame video og musik, men man kan gå på nettet til husbehov.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd CBB Mobil