Billigste mobilabonnement med lydbøger?

Hvilket mobilabonnement med lydbøger er det billigste? Vi gennemgår mulighederne for at få streaming af lydbøger i mobilabonnementet og finder den billigste løsning.

Billigste mobilabonnement med lydbøger?

Er du også vild med lydbøger? Så skulle du måske overveje om ikke dit mobilabonnement skulle indeholde en tjeneste med streaming af lydbøger. I denne guide gennemgår vi teleselskabernes mobilabonnementer, hvor der er inkluderet lydbøger. Er det den billigste løsning, at have mobilabonnement og lydbøger samlet?

Findes der overhovedet mobilabonnementer hvor lydbøger er inkluderet? Ja, det gør der. Der er dog ikke det store udvalg. Lydbøger er en smart måde at få lyttet til en masse spændende bøger. Vinteren er over os med kulde, mørke, blæst og nedbør, og hvad er mere oplagt end en god bog i ørerne? En lydbogstjeneste kan også sagtens kombineres med en almindelig bog. Har du ikke tid til at sidde og læse mere, så kan du fortsætte på din smartphone med lydbogen. Med lydbøger på mobilen løber du ikke tør for underholdning lige foreløbigt, for her er tusindevis af bøger – og noget for enhver.

Tjenesterne med lydbøger koster normalt fra 79 og op til 129 kroner. Køber man et mobilabonnement, hvor teleselskabet også tilbyder en lydbogstjeneste, så kan man få rabat.

Se også: Tips og guides til streamingtjenester

Her er mobilabonnement med lydbøger billigst

Kun to teleselskaber har lydbøger som tjeneste til deres mobilabonnementer. Hos teleselskabet 3 er det et tilvalg og hos Telmore er det inkluderet i et enkelt mobilabonnement.

#1 Teleselskabet 3

Billigste mobilabonnement hos 3 koster 60 kroner per måned, hvor man får 3 timers tale og 3 GB data. 3 tilbyder et Saxo Premium abonnement som tilvalg til 95 kroner per måned og de første 30 dage gratis. Man sparer 20 procent på Saxo Premium hos 3. Den samlede pris bliver hermed 155 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos 3

#2 Telmore

Hos Telmore skal man have et Telmore Play-abonnement, hvis man skal have lydbøger. Telmore har nemlig netop tilføjet tjenesten Chapter, men kun i deres dyreste mobilabonnement. Her inkluderes fri tale, fri data samt Netflix, ViaPlay, TV2 Play, Telmore Musik, HBO Max, Paramount+ og Chapter til 429 kroner per måned. Abonnementet på Chapter koster 99 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Skal du vælge et mobilabonnement med lydbøger?

Men er det overhovedet billigst at vælge at kombinere lydbogstjeneste og et mobilabonnement? Det kommer an på dit forbrug. 3s løsning med billigere Saxo Premium og et mobilabonnement er ikke urimelig, medmindre du har brug for mere taletid og mobildata i et mobilabonnement. Har du det, så er det billigere at købe et mobilabonnement hos et lavprisselskab og et abonnement på lydbøger separat – alt efter hvilken tjeneste det er. Chapter koster fx 99 kroner per måned og har et godt udvalg.

Telmores Play-abonnement med Chapter er ikke billigt, men indeholder til gengæld et stort udvalg af tjenester. Har du brug for disse tjenester, så er Play-abonnementet billigt. Har du ikke brug for dem, så er det ikke. Igen vil det her være billigere at købe mobilabonnement og lydbogstjeneste hver for sig.

Se også: Find billigste mobilabonnementer

Sidste tilføjelse til sagen

Interessen for temaet fortsatte. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 1/11/2021 havde vi dette at sige med en artikel omkring Oister lancerer mobilabonnementer med mere data – Den finder du her. Seneste nyheder om Mobilabonnement finder du her..