Oister lancerer mobilabonnementer med mere data

Oister lancerer nyt mobilabonnement til storforbrugere af data og giver samtidig mere data til nuværende abonnementer. Se sammenlining.

Oister lancerer mobilabonnementer med mere data

Lavprisselskabet Oister er ikke blege for at lave om på deres mobilabonnementer, og nu har de altså gjort det igen. Denne gang har de introduceret et nyt mobilabonnement med masser af data og samtidig tilføjet mere data til deres nuværende udvalg. Vi tager et kig på Oisters nye udvalg og sammenligner med konkurrenternes priser.

Hvis Oister er ude på at forvirre forbrugeren, så lykkedes det ganske godt. Midt i september lancerede de fødselsdagstilbud på to mobilabonnementer, i slutningen af september kom fire nye abonnementer og ugen før blev der også foretaget ændringer til Oisters abonnementer. Vil man sikre sig den bedst mulige pris som kunde hos Oister, så skal man altså være opmærksom på udvalget af mobilabonnenmenter, da det ofte ændre sig. Lad os derfor tage et kig på det nyeste mobilabonnementer fra teleselskabet.

Læs også: Bliv guidet til det rigtige mobilabonnement

Nyt mobilabonnement fra Oister med mere data

Den største nyhed fra Oister i denne omgang er et helt ny mobilabonnement. Det nye mobilabonnement er til de forbrugere med stort dataforbrug, hvor fri data er overkill. Til 119 kroner om måneden kan man derfor nu få fri tale og 120 GB data hos Oister.

Andre ændringer finder vi også i Oisters abonnementer. Lavprisselskabets billigste mobilabonnement er blevet 10 kroner dyrere per måned, men har også fået mere indhold. I stedet for 5 timers tale og 5GB tale til 49 kroner har de nu 7 timers tale og 7 GB data til 59 kroner per måned.

Mobilabonnementet med fri tale og 30 GB data til 79 kroner er der også lavet om på. Nu er tilføjet 10 GB data og månedsprisen steget med 10 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Har Oister mest data til billigste pris?

Er man storforbruger af mobildata, ser Oisters abonnement med 120 GB data til 119 kroner per måned fristende ud. Til 119 kroner får man hos eesy 80 GB data i et mobilabonnement og hos CBB 100 GB. Alle tre har fri tale til prisen.

Oisters nye billigste mobilabonnement med 7 timers tale og 7 GB data til 59 kroner per måned er også billigt. Tættest kommer CBB med samme abonnement til 79 kroner per måned og dukaTale med 5 timers tale og 5 GB data til 59 kroner per måned. Man får desuden de første to måneder gratis hos DukaTale lige nu.

Se også: Seneste nyt fra mobilselskaberne

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 29/10/2021 gik vi videre med en artikel der tunede ind på Danmarks bedste mobilabonnement til familien? – Historien kan læses her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.