iphone x pris

Bedste tilbud og pris på iPhone X – sammenlign priser

iPhone X er den absolutte topmodel fra Apple – både på specifikationer, design og pris. Den er klar til forudbestilling fra den 27. oktober – se bedste tilbud og pris på iPhone X.

iPhone X er den telefon, som alle Apple-fans har gået og ventet på og er den klare topmodel blandt de nye iPhones, der også tæller iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Den skiller sig ud ved at have et anderledes design med edge-to-edge-skærm på 5,8 tommer med Super Retina Display eller OLED. Derudover kommer den også med ansigtsscanner til at låse telefonen op med – dermed forsvinder Touch ID helt fra telefonen.

Som iPhone 8 er X’eren også udstyret med teknik til augmented reality.

Se også: Sammenlign priser på iPhone

 

Pris og tilbud på iPhone X – forudbestil den 27. oktober

iPhone X har en pris på 8.899 kroner for versionen med 64 GB, mens versionen med 256 GB koster 10.249 kroner. Det er en markant stigning sammenlignet med tidligere priser for Apple og det er første gang, vi ser en mainstream-telefon til over 10.000 kroner. Det er vitterligt mange penge.

iPhone X vil kunne købes hos de danske teleselskaber fra den 27. oktober, hvor den er klar til preorder og selve salget starter den 3. november – her bliver den også leveret til alle dem, der har forudbestilt den.

Du kan forudbestille iPhone X her fra den 27. oktober:

Teleselskabet 3
Telenor
Telia
Yousee
Oister
CBB Mobil
Call me
Telmore

Du kan naturligvis også vælge at købe iPhone X uden abonnement gennem webshops fra starten af november.

 

Køb iPhone X på afbetaling

Over 10.000 kroner for en mobil er som nævnt mange penge, men skal du bare have det nyeste nye fra Apple, så er der jo ingen vej uden om. Du kan dog få fingre i iPhone X uden at finde 10.000 kroner fra på én gang - du kan vælge at købe iPhone X på afbetaling.

Alle de teleselskaber, der kommer til at sælge iPhone X, tilbyder nemlig afbetaling uden renter, hvor man kan afdrage i 24 måneder. Det er en måde at dele det store beløb op i meget mindre beløb over lang tid.

Du kan også vælge at købe en helt anden telefon > Billigere og bedre alternativer til iPhone X.

Se også: Prisguide til iPhone X

Skriv et svar