Bedste pris og tilbud på iPhone 8 Plus – sammenlign priser

Bedste pris og tilbud på iPhone 8 Plus - se hvad Apples nye mobil koster. Telefonen er klar til forudbestilling fra den 15. september og levering fra d. 22 september.

Bedste pris og tilbud på iPhone 8 Plus – sammenlign priser

iPhone 8 Plus er den store udgave af iPhone 8 og kommer med skærm på 5,5 tommer. Den er klar til forudbestilling fra fredag den 15. september – se bedste tilbud og pris på iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus er telefonen til dem, der vil have en stor skærm og mulighed for at tage billeder med dual kamera og den bokeh-effekt med sløret baggrund og skarpt objekt i forgrunden, som dual kamera giver. iPhone 8 med skærm på 4,7 tommer har ikke dual kamera.

De to vigtigste forskelle på de to nye 8’ere fra Apple er altså dual kamera og skærmstørrelse. iPhone 8 Plus kommer også med teknik til augmented reality og trådløs opladning, der var blandt de andre større nyheder i de nye telefoner fra Apple.

Se også: Sammenlign priser på iPhone 8 Plus

 

Pris og tilbud på iPhone 8 Plus – forudbestilling fra 15. september

iPhone 8 Plus står i en pris på 7.099 kroner for versionen med 64 GB, mens versionen med 256 GB koster 8.449 kroner. Da iPhone 7 Plus kom ud sidste år, var den bedste og billigste pris på  6.899 kroner for versionen med 32 GB, mens den største med 256 GB havde en pris på 8.699 kroner.

iPhone 8 Plus i den mindste udgave er altså 200 kroner dyrere end den mindste version af iPhone 7 Plus (men man får så også dobbelt så meget hukommelse), mens den største version med 256 GB er blevet 250 kroner billigere.

iPhone 8 Plus kan købes hos de danske teleselskaber og den kan forudbestilles fra den 15. september og er klar til levering og rigtig salg den 22. september.

Du kan forudbestille iPhone 8 Plus her:

Teleselskabet 3
Telenor
Telia
Yousee
Oister
CBB Mobil
Call me
Telmore

> Få samlet overblik over priser på iPhone 8 Plus.

Du kan også vælge at købe iPhone 8 Plus uden abonnement gennem webshops  > Sammenligne pris på iPhone 8 uden abonnement.

 

Køb iPhone 8 Plus på afbetaling

Har ud ikke lige godt 7.000 kroner at brænde at på en ny iPhone 8 Plus, men bare ikke kan leve uden at den ligger i dine hænder, så kan du købe iPhone 8 Plus på afbetaling.

Alle teleselskaber, der sælger telefoner, tilbyder afbetaling uden renter hvor man kan afdrage i op til 24 måneder. Så skal du kunne have et mindre beløb op over en lang periode – dog skal du huske på, at du så låser dig fast til teleselskabet i den periode på denne måde > iPhone 8 Plus på afbetaling uden rente.

Se også: Prissammenligning på iPhone 8 Plus